Winnaars Weggeef Woensdag bekend!

fee00025-_469Vorige week gaven we zes Compendium Notebooks weg met de Weggeef Woensdag. Inmiddels zijn de winnaars gekozen en hebben ze bericht gekregen. Dit zijn de gelukkigen met hun onderbouwing waarom zij moeten winnen…

CREATE 

Willy Imafidon: hoe ouder ik word, hoe meer ik nog wil maken! Op kantoor een goed functionerende medezeggenschap, een redactieraad voor het inter-/intranet, goeie ideeen wegzetten in de organisatie met een actielijst die de voortgangsdata bijhoudt en thuis wil ik sieraden maken, korte verhalen schrijven, boeken lezen over communicatieprincipes, over mindmappen, prezis maken – ik wil nog zoveel! En het zou zo mooi zijn om dat allemaal in een Create boekje te kunnen opschrijven!!

Ergün Cangir: Mijn zoon van 3,5 zit op een speciale school vanwege een achterstand. Hij heeft in zijn rugzak een schrift waarin we dagelijks te lezen krijgen wat hij op die dag heeft gedaan. Ik wil deze schrift graag omdat ik zijn schrift met dit notitieblokje in zijn rugzak ga vervangen en hem nu al aan te moedigen om zijn gedroomde leven te creeeren en nooit door anderen bepaald moet worden!

ACHIEVE

Suzanna Ruis: Omdat ik koningin coordinator ben. En omdat ik leef voor Office Supplies. En inmiddels zo’n 15 Moleskine boekjes heb vol gekrabbeld en iets nieuws wil proberen 🙂

Sven van Berge Henegouwen: Het boekje lijkt mij handig om inderdaad todo lijstjes in bij te houden, maar dat doe ik al ergens anders in. Daar zet ik ook al mijn ideeën en bevindingen in. Dat maakt het lastig terugvinden. Daarom lijkt mij het fijn om daar een apart boekje voor te hebben. De reden waarom dan juist deze is omdat ik veel doelstellingen en ideeën heb en mij daar graag bij laat inspireren door de teksten/spreuken in dit boekje. Ik ben er wel nieuwsgierig naar.

EXPLORE

Diana van den Wollenberg: Ik werk in de wetenschap en “explore” elke dag weer nieuwe dingen waar ook weer nieuwe ideeen uit kunnen komen. En daarbij ben ik gek op notitieboekjes.

Mijke Joosten: Ik ga in januari naar New York verhuizen en ben dan van plan vanalles te gaan ontdekken!

Gefeliciteerd winnaars! Binnenkort is er een nieuwe Weggeef Woensdag!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

4 Comments

 • Ergün
  Posted 05/12/2013 10:39 am 0Likes

  Inmiddels heb ik het Create notititeboek in ontvangst mogen nemen. Prachtig boekje met veel inspirerende quotes. Bedankt hiervoor, mijn zoon is er blij mee!

  • silvia
   Posted 11/12/2013 9:41 am 0Likes

   Hallo Ergun,
   dank voor je leuke reactie, wens je zoon er ook veel plezier mee!

 • Silvia
  Posted 02/12/2013 3:56 pm 0Likes

  Wat een prachtige reacties, heel veel plezier met onze mooie Compendium boekjes!
  het team van SiS original!

 • Sven van Berge Henegouwen
  Posted 29/11/2013 12:14 am 0Likes

  Bedankt voor dit leuke, handige notitieboek.
  Ben er erg blij mee, en kijk er naar uit om het te gaan gebruiken.
  Sven

Comments are closed.

%d