Winnaars Weggeef Woensdag “Weg met Stress op Kantoor”

Vorige week kon je deelnemen aan de Weggeef Woensdag door te selecteren aan wie je het boek “Weg met Stress op Kantoor” van Alexander Keehnen cadeau zou willen doen. Het was prachtig om te zien hoeveel mensen uit oprechte zorg voor hun collega’s of partner deelnamen. Tegelijk was het zorgwekkend om te lezen hoeveel stress er in de wereld is. Uit de in totaal 66 deelnemers werden vijf winnaars geselecteerd.

De motieven van de winnaars vormen een mix van de thema’s die zichtbaar waren bij de inzendingen. Zo is ervoor gekozen om de prijs toe te kennen aan mensen die de kennis bij meerdere collega’s kunnen verspreiden (1x), aan leidinggevenden die een positief effect op de hele organisatie kunnen hebben (2x), maar ook aan individuen die te kampen hebben gehad met een burn-out (2x).

Dit zijn de winnaars. Zij zullen per e-mail bericht ontvangen:

  • R. Ridderbeekx
  • S. Bosman
  • H. Hanssen
  • F. Rotsaert
  • M. Slingerland

Tijdelijke kortingscode

Helaas waren er vele andere mooie inzendingen die niet beloond konden worden.

Om toch aan deze mensen tegemoet te komen (en aan andere lezers van Lifehacking.nl), is speciaal besloten om een tijdelijke kortingscode aan te bieden. Wie het boek tot zondag bestelt via www.stressopkantoor.nl en de kortingscode LIFEHACKING.NL toepast, ontvangt het boek met 25% korting gratis thuisgestuurd.

Gratis adviezen via e-mail

En voor iedereen blijven de gratis adviezen voor stressvrij werken van Alexander Keehnen beschikbaar. Deze ontvang je iedere paar dagen door je in te schrijven via www.emailopkantoor.nl.

Komende woensdag is er weer een nieuwe Weggeef Woensdag!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]