Wunderlist voegt integratie met Dropbox toe

Waar met de komst van Wunderlist 3 het grootste punt van kritiek was dat de beloofde integratie er nog steeds niet is, lijkt daar vandaag verandering in gekomen te zijn. Wunderlist heeft zojuist aangekondigd dat het de mogelijkheid geeft om al je dropbox-bestanden te kunnen koppelen en bekijken bij je taken in Wunderlist. De integratie is een eerste in een reeks aan integraties aldus Christian Reber, CEO van 6wunderkinder het bedrijf achter Wunderlist. Wat die integraties gaan zijn blijft nog even de vraag.

1_Dropbox_Wunderlist_IntegrationDe Dropbox-integratie geeft je de mogelijkheid om in de details van een taak op het Web, Android en iPad en iPhone (zodra deze goedgekeurd zijn door Apple) met een druk op het Dropbox-logo een of meerdere bestanden te koppelen. Deze worden vervolgens automatisch gesynchroniseerd tussen alle Wunderlist-apps.

Maak je buiten Wunderlist een wijziging aan het document? Dan zal deze automatisch aangepast worden. De integratie gaat redelijk ver en betekent een grote stap vooruit in Wunderlist om deze in een groter systeem te kunnen gebruiken. Dit maakt Wunderlist een stuk bruikbaarder en een stuk krachtiger.

Wanneer de functie naar Windows komt is niet bekend, we hebben contact opgenomen met Wunderlist en zullen dit updaten zodra er meer bekend is. Ook over de versie van de Mac is nog niks bekend.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[wpterms id="3193"]