Zen to Done – als download en in de winkel!

Zen to Done Leo BabautaNa het succes van ‘100 lifehackingtips’ en ‘Upgrade your life’ is het nu tijd voor alweer het derde boek dat wij kostenloos als download aanbieden.

De Nederlandse vertaling van Zen to Done. Het boek van Leo Babauta (Zenhabits.net) dat wereldwijd gezien wordt als de ultieme mashup van David Allen’s ‘Getting Things Done’ en Stephen Covey’s ‘7 habits of successful people’.

Het is een feit dat we de komende 10 jaar een groot tekort krijgen op de arbeidsmarkt doordat de babyboom-generatie massaal met pensioen gaat. Een tekort dat we niet kunnen oplossen met harder werken, maar wel met slimmer werken.

Dit boek gaat over een manier om nieuwe gedragspatronen aan te leren die je meer bewust maken van de mogelijkheden om je heen. Het beschrijft vervolgens de beste manier om richting te geven aan die mogelijkheden. Het boek gaat ook over manieren om te leren hoe je voldoende aandacht aan de juiste zaken kunt geven om verder te komen in de zaken die voor jou belangrijk zijn.
Heb je Steven Covey’s ‘7 habits of highly effective people’ en David Allen’s ‘Getting Things Done’ al gelezen? Dan zal je in Zen To Done veel herkennen en er een praktisch handzaam boekje bij hebben. Voor mensen die onbekend zijn met beide boeken zal Zen to Done ongetwijfeld een startpunt gaan vormen van een prachtige zoektocht naar hogere vormen van effectiviteit!
Wij zijn er trots op dat wij de kennis, inzichten, tips en trucs van Zen To Done weer kostenloos als download aan onze lezers kunnen aanbieden.
Via deze weg wensen wij dan ook iedereen alvast veel plezier met Zen to Done.

Het boek is te koop, maar de PDF van het boek is ook weer gratis te downloaden! We vragen je wel om je eenmalig gratis te registreren. Hiermee kunnen we je periodiek op de hoogte houden van alle nieuwe activiteiten rondom Lifehacking.nl en kunnen we je in de toekomst interessante aanbiedingen doen als lid van de Lifehacking-community.

Ga snel naar de online winkel om het boek te kopen of klik hier om het boek als PDF te downloaden. We zijn benieuwd wat jullie van het  boek vinden. Laat het ons weten in de comments of schrijf een review op je eigen weblog of website!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?1Meh...1Stom

About Author

19 Comments

 • Avatar
  Jo
  Posted 16/01/2009 1:59 pm 0Likes

  Toch bizar dat in tijden van rssfeeds je moet abonneren op een nieuwsbrief.
  Wat een tijdverlies.

 • Avatar
  Roel Willems
  Posted 25/11/2008 11:26 am 0Likes

  Goed om te horen!

  Veel plezier met het boek.

 • Avatar
  Charley
  Posted 24/11/2008 11:51 pm 0Likes

  Had het mailtje over het hoofd gezien… Is inmiddels gelukt! 🙂

 • Avatar
  Roel Willems
  Posted 24/11/2008 10:25 am 0Likes

  @Ilse, Charley

  Als het goed is heb je als nieuwsbrief abonnee donderdag een vooraankondiging van het boek ontvangen. In deze mail bieden wij al onze nieuwsbriefleden het boek aan ter download.

  Mocht je deze e-mail niet ontvangen hebben kan je dit altijd via het contactformulier (https://lifehacking.nl/contact/) even aangeven, dan zorgen we dat je alsnog de download ontvangt.

  Daarbij pas ik vanavond het systeem aan dat mensen die al ingeschreven zijn ook via het aanmeldformulier het boek kunnen downloaden.

 • Avatar
  Charley
  Posted 23/11/2008 10:42 pm 0Likes

  En wat nu als ik me al eerder heb aangemeld voor de nieuwsbrief?
  Dan kan ik het boek niet downloaden? 🙁

 • Avatar
  Ilse
  Posted 23/11/2008 10:37 pm 0Likes

  Vraagje:
  Kun je alleen pdf “Zen to Done” downloaden als je lid wordt? Maar ik ben al lid. Hoe kan ik het dan downloaden? Ik zie niet op de site hoe ik dat moet doen.Graag uw advies.
  Groet, Ilse

 • Avatar
  Timo Boezeman
  Posted 23/11/2008 10:57 am 0Likes

  Heel goed dit! Ook SDU is een snappende uitgever. Het begint een indrukwekkend lijstje te worden zo langzamerhand jongens! Zeker als je weet wat er nog in de pijplijn zit ;-). Keep up the good work!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: