Zet je ideeen in Evernote via Quicksilver

evernote.jpg

MacOSXHints heeft een mooi script gepubliceerd om twee favoriete Mac programma’s te combineren. Met het script kun je ideeën en todo’s via Quicksilver direct in Evernote publiceren. Als je Evernote gebruikt als je applicatie om je complete workflow te beheren, dan is dit zeker een welkome aanvulling. Na de klik een korte uitleg over de installatie en de werking.

Als je het script hebt gedownload, open het in de scripteditor. Je ziet na de uitleg een paar defaults die je kunt instellen zoals het notebook waar je tekst in moet komen, een of meerdere default tags, een standaard titel en een delimiter. Als je dat hebt ingevuld (alles is optioneel) compileer je het script en plaats je het in ~/Library » Application Support » Quicksilver » Actions waarna je Quicksilver herstart.

Het tekstformaat om dit script te gebruiken is als volgt:

titel:hier je bericht nb:notebook tags:tags met spatie gescheiden

Waar je op moet letten is dat het notebook en de tags NA de titel en het bericht komen. Op MacOSXhints vind je een aantal voorbeelden van teksten en tags die je kunt gebruiken.

Let op: Het script dat in de blogpost bij MacOSXhints staat is niet het meest actuele. In de comments bij het artikel vind je de link naar het juiste script.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

  • Rogier
    Posted 14/10/2008 8:24 am 0Likes

    Blijf me verbazen over de kracht van Quicksilver en ja ook Evernote! Super dat dit soort programma’s bestaan!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]