Zo creëer je ruimte in je volle kledingkast

Ben je maar gestopt met het kopen van nieuwe kleren, omdat je niet genoeg ruimte over hebt in die Ikea-kast? Heb je nergens geen plek meer over om die colberts en truien op te hangen? Niet getreurd! In dit artikel lees je hoe je vrij eenvoudig en goedkoop meer ruimte creëert in je volle kledingkast.

Zo kun je eenvoudig fruitvliegjes vangen

Het is meer dan logisch dat je liever geldt uitgeeft aan de inhoud van de kledingkast dan aan de kast zelf. Dit kan helaas wel resulteren in een overvolle kast. Voornamelijk het gedeelte waar je de stukken in hangt die je het liefst zo mooi mogelijk houd. Een aantal overhemden, vesten en pantalons op hangers en het zit al gauw ram vol.

Benodigdheden

Het is absoluut niet nodig om een nieuwe, grote kast te kopen. Je hoeft oude kleding stukken ook niet te sorteren hoor. Het probleem is op te lossen door middel van een goedkope truc. Je hebt eigenlijk maar drie dingen nodig.

  • 2 Kledinghangers
  • Lipje van een blikje

De truc

Wat je doet is het volgende. Je bevestigd heel secuur een lipje aan een van de kledinghangers die al in de kast aanwezig is. Het enige wat je hoeft te doen is één van de gaatjes door de hanger heen te halen. Nu rust het lipje op het hout of de plastic van de hanger. Vervolgens pak je die tweede hanger en daarvan doe je de bovenkant door het andere gaatje van het lipje.

Het lipje zorgt ervoor dat de ene hanger de andere hanger draagt. Hierdoor creëer je een extra rij voor je kleding.

Inmiddels weer wat ruimte in je kast? Kijk hier voor besparingstips op nieuwe kleding!

Tell Us What You Think
0Te gek2Leuk0Serieus?2Meh...4Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]