Zo kijk je Popcorn Time in je browser

De streamingdienst Popcorn Time is terug, en is nu zelfs vanuit de browser te gebruiken om films en series te kijken. Hier leggen we uit hoe je dit kunt doen. Let op: Het gebruik van de dienst wordt als zeer illegaal gezien, en is dan ook geheel op eigen risico.

Popcorn Time is een downloadprogramma waarmee je via BitTorrent illegaal series en films kunt streamen. Dit houdt in dat je ze meteen kunt gaan bekijken, in plaats van dat je moet wachten totdat de download voltooid is.

Popcorn Time werd eerder offline gehaald vanwege het illegale karakter van de streamingdienst, maar nu is er een nieuwe versie opgedoken waarvoor geen client geïnstalleerd hoeft te worden. Het is nu namelijk mogelijk om direct vanuit je browser te streamen. Hierdoor is het een stuk lastiger geworden om Popcorn Time opnieuw van het internet te verwijderen, want nu kan iedereen de dienst zomaar op een website zetten.

Torrents Time installeren

Om Popcorn Time te kunnen gebruiken, moet je Torrents Time, een browser plug-in voor Internet Explorer, Edge, Chrome, Firefox en Safari, installeren. Als deze plug-in eenmaal geïnstalleerd is, kun je vanaf elke website waarop de dienst gedraaid wordt de content streamen door op de torrent te klikken. De film of aflevering van een serie wordt dan gedownload en tegelijkertijd in je browser afgespeeld in een videospeler die deel uitmaakt van de plug-in. Het is bovendien mogelijk om de content via Chromecast, AirPlay en DLNA op je grote tv-scherm te bekijken.

De plug-in Torrents Time biedt ingebouwde VPN, zodat je via een beveiligde verbinding anoniem kunt streamen en downloaden. Als je van een dergelijke illegale dienst gebruikmaakt, is het aan te raden om altijd een VPN te gebruiken zodat je IP-adres niet getraceerd kan worden. Als je veel illegale content downloadt of verspreidt, kunnen daar namelijk flinke straffen op staan. Het gebruik van dergelijke illegale diensten is dan ook geheel op eigen risico.

Bron: ComputerTotaal.nl

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

0 Comment

 • patrick
  Posted 26/02/2016 6:33 pm 0Likes

  Voordat je gaat installeren, kijk hier even: http://blog.andrew.im/post/139084882590/torrents-time-security-issues

  Deze gast legt uit wat voor risico’s er aan deze plugin zitten. Hij noemt een hele waslijst op die vrij technisch van aard zijn. De conclusie van het hele stuk is echter niet mis te verstaan:

  Seriously, remove this software from your computer, if you put it on your site, remove it, if you think about adding it, don’t. More exploits coming soon!

  • anoniem
   Posted 05/03/2016 11:33 am 0Likes

   Goed dat ik even naar de reacties gescrolld heb, wilde dit net uit proberen maar ik zie er al van af. Bedankt!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: