Zo eet je een grote hamburger

We hebben het allemaal een keer meegemaakt: je houdt een grote hamburger vast met twee handen en op het moment dat je een hap neemt valt de halve inhoud uit je broodje. Niet de meeste charmante manier om in de McDonalds of Burger King gespot te worden. En met vork en mes de uitdaging aangaan is natuurlijk ‘not done’. Gelukkig is er nu de perfecte manier om een hamburger vast te houden zonder te knoeien.

De perfecte hamburgergreep

Voor een Japanse tv-show hebben drie onderzoekers – experts in vloeistofmechanica, engineering en tandheelkunde – vier maanden lang onderzocht wat de beste manier is om een grote hamburger op te eten. Het onderzoek bestond onder andere uit een uitgebreide 3D scan, waarin bekeken werd op welke manier de ingrediënten bij verschillende grepen verschuiven. Met de verzamelde data, die eveneens aantoont dat de typische greep – duimen onder en vingers bovenop – er voor zorgen dat de inhoud uit het broodje wordt geduwd, is de perfecte greep gevonden.

De wetenschappelijke bewezen methode om een grote hamburger te eten zonder iets te knoeien is als volgt: duimen en pinken onder het broodje en de drie middelste vingers bovenop. Eet smakelijk!

Perfecte greep hamburger

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]