Zo krijg je verwijderde foto’s en berichten terug op Facebook

Facebook vergeet niets! Ondertussen is het geen verrassing meer hoeveel het populaire sociale platform daadwerkelijk bijhoudt en alle berichten, statusupdates en foto’s worden opgeslagen in hun database. Dit geldt ook voor alles dat weer verwijderd wordt op de website. Lees ook: Zo voorkom je dat WhatsApp je informatie deelt.

Een handige functie als je zelf op zoek bent naar een oude foto of gewoon benieuwd bent wat je allemaal ooit geplaatst hebt. Om dit te doen ga je op de website naar “Instellingen” (Settings) en klik je vervolgens op “Een kopie downloaden van je Facebook-gegevens.” (Download a copy…).

facebookdownload

Na een korte beveiligingscheck, waarbij je je wachtwoord moet invoeren, stuurt het platform je een e-mailbericht met daarin een link om je hele archief te downloaden.

Wat vind je van deze hack?
2Te gek5Leuk4Serieus?3Meh...4Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

8 Comments

 • Nicky
  Posted 13/10/2019 8:59 pm 0Likes

  Hoi,
  Wanneer ik naar instellingen ga bij Facebook zie ik nergens de optie staan om een kopie te downloaden.
  Is het veranderd sinds toen dit artikel geplaatst is?

 • Alex Essers
  Posted 11/04/2019 4:27 pm 0Likes

  Goedemiddag David,

  Mijn Facebook account was afgelopen Dinsdag 9-04 en Woensdag 10-04 gehakkeld door een ene Julien Febreau. Nadat ik na iedere keer de account hersteld had, zodat de account weer in eigen beheer had merkte ik dat al mijn foto’s en profiel informatie verwijderd was door die “lolbroek”.
  Nu probeer ik via jouw artikel een kopie te downloaden, maar bij mijn instellingen staat nergens onderin het menu “Een kopie van je Facebook downloaden” vanuit archief. Kan jij me hierin hulp bieden over hoe te handelen. Facebook bied totaal geen mogelijkheden hierin. Help!

  vriendelijke groet
  Alex Essers

 • rox
  Posted 16/02/2019 2:03 am 0Likes

  hi ik heb dat meerde malen uitgeprobeerd om alles te downloaden maat ik krijg alleen foto’s en video’s van 2019 en ik wil nog verder oudere foto’s ophalen van 2010 hoe doe ik dat please help !!!!

  alvast bedankt groet rox

 • dominique
  Posted 14/08/2018 9:07 pm 0Likes

  dit is echt onzin! Alles werkt, maar wat verwijderd is krijg je niet. Helaas.

 • Gonny van Tankeren
  Posted 08/05/2018 11:08 pm 0Likes

  Ik heb geprobeerd om alles zo op te volgen als hier boven beschreven.
  Het lukt mij echt niet. Wel in het begin foto’s maar geen tekst die ik wilde terug halen.
  Het gaat over de site Jagdteckels von Boyvital op FB. Iemand heeft mij in een kwaad daglicht gezet en ik heb toen alles verwijderd en de persoon geblokkeert. Nu word mij door de Duitse Rasvereniging gevraagt om de tekst te kopieren……helaas dat gaat dus niet. En de bewuste persoon gaat gewoon door om de rasvereniging in discrediet te brengen. Dus het is heel erg belangrijk voor mij om die tekst weer te krijgen.. maar hoe ? BVD

 • Zara
  Posted 04/03/2018 6:20 pm 0Likes

  ik zie alleen de fotos die er nu op staan, niets van wat ik gister verwijderd heb. hoe kan dit dan?

 • Rob vermunt
  Posted 07/12/2017 9:28 pm 0Likes

  Ik krijg de mogelijkheid niet te zien om mijn gegevens te downloaden.

 • Laura
  Posted 30/03/2017 10:41 pm 0Likes

  Ik heb dit geprobeerd en ik rkijg alleen de fotos die er nu opstaan. Niet van degeen die verwijderd zijn en ik juist nodig heb :/

Comments are closed.

%d