Zo kun je het scherm van je iPhone nog verder dimmen

Veel van ons doen het: ‘s avonds op bed nog even op je smartphone wat bekijken of lezen. Door het veelal felle witte licht van het scherm kan dit helaas heel slecht zijn voor je nachtrust, aangezien je door het licht van je smartphone je hersens het idee geeft dat het nog licht is. Het beste is natuurlijk om je smartphone gewoon niet in bed te gebruiken, maar als je het toch graag wil kun je beter het licht zo veel mogelijk dimmen!

5 dingen die je nog niet wist over je iPhone

Dimmen

Het is al mogelijk om je scherm aardig ver te dimmen, maar met deze hack kun je het scherm nóg donkerder zetten! Navigeer naar Instellingen – Algemeen – Toegankelijkheid – Zoomen. Op deze pagina kun je Zoomen activeren, een functie waarmee je kunt inzoomen op het hele scherm of een stukje van je scherm. Hierbij is het ook mogelijk om een zoomfilter te selecteren. Hierbij selecteer je Weinig licht. Je scherm is nu al standaard donkerder als je Zoomen gebruikt, waarna je het scherm ook nog zachter kunt zetten met de helderheidsinstellingen die je altijd gebruikt.

Stel de instellingen voor Zoomen als volgt in:

Activeer nu Zoomen bovenin het scherm. Als het scherm inzoomt, kun je dit uitzetten door 2 keer met 3 vingers op het scherm te tikken. Het scherm is weer normaal maar het Weinig licht-filter blijft nog wel geactiveerd. Nu kun je het scherm van je iPhone veel donkerder instellen!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]