Zo vind je de beste digitale koopjes

Naast fysieke spullen vind je ook veel digitale producten in aanbiedingen. Het is geen doen om alles handmatig te doorzoeken. Daarom hebben we een paar handige apps en websites die het speurwerk naar koopjes iets gemakkelijker maken.

https://lifehacking.nl/productiviteit-tips/korting-op-korting-cashback-op-black-friday/

AppShopper

Heb je een iPad, iPhone of Mac, dan is de website AppShopper vandaag een onmisbaar hulpje bij het vinden van aanbiedingen. De app biedt een overzicht van alle koopjes in de App Store. Ook vind je er een overzicht van de prijshistorie. Zo weet je zeker dat de app niet nog even in prijs is verhoogd voor de sale. Tevens kun je een wensenlijstje maken waardoor je een waarschuwing krijgt als een van de apps in prijs is gezakt.

App Sales

Met AppSales kun je aanbiedingen en prijzen van Android-apps in de gaten houden. De app is vergelijkbaar met AppShopper. Op AppSales worden de apps handmatig gecontroleerd voordat ze geplaatst worden. Zo voorkomen ze een deel spam. Naast op de hoogte blijven van de laatste prijsdalingen kun je ook een persoonlijk verlanglijstje maken zodat je een melding krijgt als de app in prijs daalt. Ook hier vind je een overzicht met de prijshistorie, maar deze is wel beperkt tot 60 dagen (premium gebruikers kunnen 360 dagen terugkijken).

Best App Sale

Via de Android-app Best App Sale krijg je een overzicht van heel veel software-aanbiedingen. Niet alleen aanbiedingen uit de Play Store, maar ook aanbiedingen op Steam, Origin, De Nintendo eShop, PlayStation Network of Xbox Live. Ze houden zelfs de verschillende bundelaanbiedingen bij zoals die van Humble Bundel. Handig voor als je niet alle websites los wil bezoeken voor alle Black Friday koopjes!

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/deze-winkels-doen-mee-aan-black-friday/

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

  • Marij
    Posted 31/12/2017 3:43 pm 0Likes

    App Event is ook zo’n site, iedere dag zie je welke apps je gratis kunt downloaden als je je inschrijft voor de nieuwsbrief. Je krijgt soms wel erg veel mailtjes, vijf op een dag is geen uitzondering.

  • Johan
    Posted 24/11/2017 1:06 pm 0Likes

    Stranger Things The Game gratis meegenomen!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]