1000x Lifehacking – What’s Next?

lifehacking_desktop_02f.jpg

We hebben een klein feestje! Je leest nu de 1000e post op Lifehacking.nl sinds de start in augustus 2007. Hoera! Taart! Champagne! Nou ja, eigenlijk hebben we dat een tijdje terug al gehad bij het tweejarig bestaan van Lifehacking, wat we hebben gevierd met een aantal auteurs. We hebben er destijds geen aandacht meer aan besteed op de site, maar natuurlijk zijn we erg blij dat we al twee jaar jullie kunnen plezieren met tips, truuks en inzichten op het gebied van slimmer leven en slimmer werken.

Lifehacking draait al vanaf de eerste dag op de kracht van een groot aantal vrijwilligers die artikelen schrijven, de server beheren, achter de schermen ideeën bedenken en het verhaal van Lifehacking verspreiden via lezingen en workshops. Mijn dank gaat dan ook naar al die mensen die dit al twee jaar doen en hopelijk de komende tijd nog blijven doen.

We zitten niet stil met de site. Het heeft een flinke vertraging opgelopen maar ergens in de komende weken gaan we over op een nieuw ontwerp voor de site. Het bureau Orangevalley is hard aan het werk om het ontwerp van Jasper Jobse in werkende templates om te zetten. Met het nieuwe ontwerp kunnen we weer fris de toekomst in en nieuwe ontwikkelingen verder gaan uitvoeren. Zoals jullie zien op de huidige site hebben we her en der banners staan. We krijgen soms opmerkingen over de inhoud, de grootte en de plaats van de banners. We horen jullie! Met de komst van de nieuwe site zal de verhouding commercie/inhoud beter verdeeld zijn, waarbij volgens ons de inhoud weer de waarde krijgt die het verdient. Ook de gratis downloads van de boeken en de Lifehacking Academy en Lifehacking Shop zullen een meer prominente plaats krijgen op de nieuwe site.

We zijn verschrikkelijk trots dat we met een team van 50 auteurs en gastschrijvers dit voor elkaar hebben gekregen. Alle lezers, reaguurders, auteurs, meedenkers, medewerkers en inspiratiebronnen, dank voor een geweldig jaar! We gaan vol voor het derde jaar met nog meer tips en inzichten om slimmer te werken en je leven slimmer in te delen! Dank aan allen voor de afgelopen 1000 posts en vele reacties!

Wil je ook meewerken aan het stijgende succes van Lifehacking en de volgende 1000 artikelen? Laat het ons weten via het contactformulier!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • Jan van der ploeg
  Posted 08/10/2009 9:56 pm 0Likes

  Gefeliciteerd. En ik ben heel benieuwd naar het nieuwe ontwerp!

 • Spot
  Posted 08/10/2009 12:26 pm 0Likes

  gefeliciteerd!

 • Henk
  Posted 06/10/2009 9:34 pm 0Likes

  Gefeliciteerd dan maar /

 • Jim Stolze
  Posted 06/10/2009 5:44 pm 0Likes

  1000 hacks… wow.

  Frank en collega-bloggers, van harte gefeliciteerd!!

Leave a comment

[wpterms id="3193"]