175 Lifehackingtips nu gratis te downloaden

Zoals de eerdere edities van de serie Lifehackingtips is de nieuwe editie “175 Lifehackingtips” vanaf vandaag wederom gratis te downloaden als PDF. In samenwerking met uitgeverij Van Duuren geven we deze serie niet alleen op papier uit, maar bieden we tegelijk de mogelijkheid om de leukste Lifehackingtips ook digitaal tot je beschikking te hebben. Tegelijk hebben we een extra verandering doorgevoerd in onze gratis ebook-shop. Voorheen was het noodzakelijk om je naam en emailadres achter te laten voor je een PDF kon downloaden. Dat laten we vanaf vandaag achterwege. Alle PDF’s zijn direct te downloaden, zonder achterlaten van je gegevens. We stellen het wel op prijs als je besluit om naar aanleiding van je download lid te worden van onze email nieuwsbrief. Hiermee kunnen we je nog eerder op de hoogte brengen van nieuwe titels, evenementen en andere zaken die we op stapel hebben staan. Bevalt het boek je? Deel het dan via Facebook of Twitter, zodat anderen ook kunnen profiteren van de gratis downloads.

Waarom nog geen e-book versie?

Een vraag die we vaak krijgen naar aanleiding van de gratis PDF’s  is waarom we geen gratis versies aanbieden in epub formaat of een ander leesbaar formaat voor ereaders en tablets. De reden om de gratis downloads alleen als PDF aan te bieden is zodat de uitgever zelf nog kan bepalen of er een epub versie komt of een andere versie (zoals de Easycratie app!) waar al dan niet een prijs voor wordt gevraagd. Wij geloven sterk in het weggeven van gratis digitaal materiaal, maar tegelijkertijd begrijpen we de zoektocht van uitgevers. Wij willen die zoektocht niet frustreren maar juist meezoeken naar een goed model waar alle partijen voordeel uit kunnen halen. Tot die tijd is 175 Lifehackingtips als PDF gratis te downloaden!

Tell Us What You Think
0Te gek2Leuk0Serieus?0Meh...2Stom

About Author

5 Comments

  • Eddy
    Posted 15/10/2019 10:15 am 0Likes

    Leest makkelijk weg. En om op de andere vragen terug te komen, ik vind het heerlijk om uitgeprinte versies rustig door te balderen.

  • Arjen
    Posted 16/04/2011 10:44 pm 0Likes

    Fijn dat er weer een update met 25 extra hacks uitgekomen is! Ben hem nu aan het doorbladeren in digitale vorm. Ik heb wel een aanvulling op nr 48: Grotere letters op je laptop (of desktop). Op het moment dat je achter een laptop zit in combinatie met een muis, en deze muis beschikt over een scrollwieltje, is het voldoende om CTRL ingedrukt te houden en dan te scrollen om of in te zoomen of uit te zoomen. Werk zowel in Office als IE en andere programma’s.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]