2011 volgens onze auteurs – Martijn Engler

De komende dagen zullen we naast de reguliere artikelen tevens onze auteurs aan het woord laten. Ze hebben eens teruggekeken op het afgelopen jaar en zichzelf de vraag gesteld: “Welke lifehack heeft in 2011 het beste resultaat gegeven en waarom?”. Daarna kijken ze vooruit naar 2012: “Wat verwacht je van 2012 op gebied van lifehacking en slimmer werken?”

Meedoen? Dat kan in de reacties! We zijn benieuwd naar jullie inzichten. Vandaag: Martijn Engler. Hij wil Mac-gebruikers helpen om meer te doen in minder tijd met meer werkplezier! Op de website Apple Coach geeft hij hier tips over.

De lifehack die bij mij dit jaar is blijven hangen is het gebruik van Read It Later. Ook voor 2011 gebruikte ik het al wel, maar dit jaar ben ik het écht gaan gebruiken en veel ook. Misschien niet nieuw dus, maar voor mij wel dé lifehack van 2011.

In 2012 verwacht ik dat slimmer werken meer gaat leven bij “de consument”. Niet om in een YoLD-traditie te vallen, maar ik verwacht dat de slimmer werken coaches dit jaar meer grond gaan krijgen. Steeds meer mensen gaan inzien dat het makkelijker en leuker kan. Ik verwacht ook dat lifehacking.nl een groot deel zal bijdragen aan deze groeiende markt.

Wat was jouw lifehack van 2011 en wat verwacht jij van 2012? Laat het ons weten in de reacties!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]