3 manieren om Pokémon Go leuk te houden na level 20

Daar is ie ineens: level 19. En je hebt ook wel gehoord dat Pokémon Go vanaf level 20 veel minder leuk is. Hier 3 manieren om je te helpen beseffen dat het wél leuk is. Lees ook: 25 dingen die je niet wist over Pokémon Go

Paul Tassi (level 22) noemt in Forbes de hogere levels niet zomaar saai of minder leuk, hij kiest voor het ‘spirit-crushing‘. Hij schrijft dat je na level 20 niet meer bezig bent met rondlopen en jagen op Pokémon – je moet het meer van geluksmomentjes hebben. Aan het einde van zijn betoog schrijft hij dat het spel er om vraagt niet meer gespeeld te worden, zeker omdat ze het je moeilijk maken hogerop te komen en er weinig meer te beleven valt.

Dit triggerde een reactie bij Tassi’s collega Dave Thier. Hij blijft fan en geeft drie manieren om plezier te houden in Pokémon Go, ook ná level 20.

1) Het zijn je kindjes

Je hebt je Pokémon al een tijd op zak. Je kent ze goed. Ze zijn sterk. Nu is het moment om ze een passende naam te geven en te denken aan het slim uitzetten van je team. Pak die gyms!

2) Nieuwe Pokémon zijn bijzonder

Je Pokédex loopt veel minder snel vol maar daardoor respecteer je de nieuwe die je vangt veel meer. Het vangen en evolueren van Pokémon voelt nu als een ware prestatie. Zo kan het ineens zijn dat je 400 candy bijelkaar gesprokkelt hebt om van je sterke Magikarp een Gyarados te maken!

pokemon1

3) Op zich best rustgevend

Heerlijk ontspannen toch zo? Er is nog steeds vooruitgang en je hebt een ver doel: de beste Pokémontrainer ooit worden! Nu is je kans, grijp ‘m!

 

 

Speel jij door?

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author