3 tips voor als de zombies komen

Steden overstromen, aardbevingen teisteren de aarde, mensen veroorzaken chaos. Oké, hou je hoofd erbij. Dit gaan we overleven. Als je een paar dagen moet zien te overleven in deze barre omstandigheden, probeer deze drie tips.

1. Wapen jezelf met een krant

Je maakt in een noodsituatie heel eenvoudig een knuppel: pak een stuk of tien krantenpagina’s en rol deze strak op. Vouw de rol dubbel, en tape de uiteinden aan elkaar met een flink stuk duct tape. Maak het papier nat voor extra stevigheid, of sla een spijker door het uiteinde om extra bad-ass over te komen.

Maak een hooligan-wapen met een krant!

2. Improviseer een gasmasker

Grote kans dat de lucht smerig is tijdens de Zombie Apocalypse. Een gasmasker is dan een must-have! Pak een lege plastic fles en knip hem zodat hij over je gezicht past (zoals hier), met de dop naar beneden. Pak een natte spons en stop hem in de opening als filter. Plak wat tape over de afgeknipte kanten, zodat je gezicht niet beschadigd. Zombies ruiken bloed al vanaf kilometers, dat willen we niet hebben.

3. Doe-het-zelf harnas

Mocht je in een gevecht komen met een horde doorgeslagen zombies, dan is goede bescherming essentieel. Eén bijt kan al fataal zijn. Pak wat boeken en tape ze aan elkaar, zodat ze een soort slinger vormen. Als je gelukt hebt en een stapel dunne keramische tegels hebt liggen, tape deze er dan bovenop. Tape ze horizontaal vast rondom je middel, armen, en benen. Maak schouderriemen met duct tape; geen zombie die daar nog doorheen bijt.

Wat vind je van deze hack?
1Te gek1Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author