3 toffe kerst-apps voor op je iPhone

Er zijn ontelbaar veel fantastische apps te vinden voor. We hebben er drie voor je geselecteerd.

NORAD tracks Santa

Deze app is vooral fantastisch dankzij het verhaal erachter. In 1955, beging de Amerikaanse warenhuisketen Sears een blunder door een telefoonnummer te publiceren dat kinderen konden bellen om de kerstman te bellen. Dat telefoonnummer was echter fout geschreven en bleek het telefoonnummer van NORAD (North American Aerospace Defense Command) te zijn. In eerste instantie was men bij NORAD geïrriteerd door al die telefoontjes van kinderen, maar er werd besloten om het spelletje mee te spelen. Sterker nog, men deed er een schepje bovenop door radiostations te bellen en aan te geven dat de kerstman op de radar was gespot. En dat doet de organisatie 60 jaar na dato nog steeds, maar dan nu met een iPhone app. Met deze app kun je bijhouden waar de kerstman zich op dit moment bevindt. Daarnaast vind je in de app allerlei spelletjes en muziek.

Talking Santa

Deze app is pure meligheid. Als je apps als Talking Tom kent, dan weet je zonder twijfel waarom. Het blijft een raadsel waarom dit soort papegaai-apps zo hilarisch blijven, maar we geven ons er simpelweg aan over. Kortom: spreek je kerstwens in via de microfoon van je iPhone en de kerstman zal deze tekst met een zware stem herhalen. Daarnaast bevat de app allerlei grappige animaties én de mogelijkheid om rechtstreeks vanuit de app een e-card te versturen.
Read more at http://macworld.nl/algemeen/3-leuke-kerst-apps-voor-op-je-iphone-68356#UMp8rtyuQhL06mCr.99

a02da626885e9e80b32de3615c6cf0b1

Elf Yourself

Het is inmiddels een klassieker, maar wél eentje die ieder jaar wordt bijgewerkt en daardoor ieder jaar weer voor een nieuwe ervaring zorgt. Maak een foto met je iPhone camera en plaats jouw hoofd (en of dat van je vrienden/kinderen, enzovoort) op het lichaam van een paar elfjes, die vervolgens helemaal losgaan op vrolijke kerstmuziek. Niet alleen heel erg leuk om zelf naar te kijken, maar ook fantastisch om te versturen als digitale kerstkaart.
bron: Macworld.nl

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]