De 5 beste apps voor het nieuwe schooljaar

Een goed begin is het halve werk en een schooljaar is geen uitzondering op deze regel. Veel studenten zijn net begonnen met het nieuwe schooljaar en wij vonden een aantal handige apps om het nieuwe schooljaar wat makkelijker te maken.

https://lifehacking.nl/diy/de-5-beste-studentenmaaltijden/

Dropboxdropbox_icon_for_windows_by_redwolf

Deze app is niet voor niets immens populair onder studenten. Niet alleen kun je overal en altijd bij je bestanden in Dropbox; je kan ook mappen aanmaken die je met je projectgroep kan aanvullen en bijwerken.
uiconstock-socialmedia-dropbox uiconstock-socialmedia-dropboxuiconstock-socialmedia-dropbox

Evernote

Een digitaal notitieboek is ideaal in een wereld waar steeds meer zaken gedigitaliseerd worden. Evernote is beschikbaar op vrijwel ieder platform en apparaat en als klap op de vuurpijl is er ook nog een speciaal smart notitieboek die al je notities kan digitaliseren.

Google Translate

google-translate-logo

Tijdens je studie is de kans groot dat je een woord uit een andere taal tegenkomt wat je niet kent. Google Translate is jouw persoonlijke tolk en is beschikbaar op het web en als app.

Google Calendar

Zoals we al eerder schreven, kun je Google Calendar gebruiken om je hele schooljaar in kaart te brengen. Voorkom deadline-stress en zet alvast alle inlevermomenten en toetsen in de app!

Thuisbezorgd.nl

op14lmgo_400x400

Veel studenten zullen het wel met ons eens zijn als we zeggen dat deze dienst onmisbaar is. Dankzij de app van Thuisbezorgd.nl heb jij altijd iets te eten en je kan gewoon in je bureaustoel blijven zitten. Vergeet niet af en toe zelf te koken!

Welke apps zijn voor jou onmisbaar tijdens je studie? Tip ons in de reacties!

 

 

 

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]