5 beste gratis ereaders voor Android

Ben je voor je telefoon op tablet op zoek  naar een ereader applicatie? Website ereaders.nl heeft de vijf beste gratis applicaties op een rij gezet voor het Android platform van Google. Van Amazon’s Kindle tot Aldiko (met Instapaper support!). Aanrader voor elke boekenwurm!

Deze vijf applicaties zijn op dit moment het meest geschikt om te gebruiken wanneer je digitale boeken op je Android-apparaat wilt lezen. Helaas zit er maar een tussen die ebooks van Nederlandse winkels kan weergeven.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

3 Comments

 • Martijn
  Posted 01/11/2010 10:37 am 0Likes

  Bronvermeldingen zijn leuk maar als Lifehacking moet gaan teren op artikelen op andere sites dan is de houdbaarheidsdatum van LH snel bereikt. (ofwel: waarom zou ik niet die andere sites gaan volgens ipv lifehacking.nl)?

  Ik moet zeggen dat de kwaliteit van LH het laatste half jaar ontzettend hard achteruit is gegaan. Commentaar van lezers wordt net zo min gewaardeerd cq ze worden afgescheept met uitleg die passen in het oude denken. Als er een beoordelingssysteem om de kwaliteit van de artikelen aan te geven dan zou je dit ook cijfermatig kunnen onderbouwen.

  De enige reden dat ik nog blijf hangen is dat ik de hoop heb dat het nog goed komt…..

 • Frank Meeuwsen
  Posted 29/10/2010 1:10 pm 0Likes

  Niet iedereen zit op Twitter Martijn 🙂

 • Martijn
  Posted 29/10/2010 11:10 am 0Likes

  Sinds wanneer is een enkele linktip een volledig artikel waard? Is daar niet RT op twitter voor uitgevonden?

Comments are closed.