4 Boeken om je creativiteit een boost te geven

Kan je creativiteit wel een boost gebruiken? Wij doken de bibliotheek in en vonden de vier beste boeken om je creativiteit te vergroten! Lees ook: Top 5 boeken voor persoonlijke ontwikkeling.

Creativiteit Hoe? Zo!

Creativiteit Lifehacking
Dit boek geeft de lezer een rondleiding in zijn eigen denken en helpt hem de eigen creativiteit te ontdekken. Ook wordt aandacht besteed aan het creatief proces met de groep om te eindigen met creativiteitsmanagement.
Een inspirerend boek, dat lezers aanzet tot het creatief denken in hun werkomgeving. De auteur, Igor Byttebier, die al meer dan tien jaar werkt als creativiteitsconsultant, probeert de lezer door middel van leren, doen en oefenen stap voor stap kennis te laten maken met het ontdekken van je eigen creativiteit en de wijze waarop men die kan hanteren om sneller en efficienter op nieuwe ideeen te komen

186 Ideeen Om Je Creativiteit Een Boost Te Geven

Ideeen creativiteit
Dit boek bevat 186 speldenprikjes inspiratie om je fantasie te prikkelen en je creativiteit een boost te geven. Het zijn 186 legale stimulerende middelen zonder vervelende bijwerkingen. Gebruik ze om je creativiteit op te wekken, om je aan het schrijven, denken, tekenen, dansen en ontwerpen te krijgen. Want als je muze het laat afweten, moet je het heft in eigen hand nemen.

Flow

Flow Lifehacking
Iedereen heeft wel eens in een flow gezeten: we voelen ons sterk, alert, verrichten moeiteloos ons werk, hebben het gevoel de situatie volledig meester te zijn en op de top van ons kunnen te presteren. Zowel ons tijdsbesef als onze problemen verdwijnen tijdelijk achter de horizon, en even lijken wij buiten onszelf te staan. Csikszentmihalyi bestudeert al meer dan twintig jaar deze zogenaamde ‘optimale ervaring: een toestand waarin mensen verkeren wanneer zij zeer geconcentreerd zijn en daar intens van genieten, gepaard met een bewustzijnstoestand die we flow noemen.
Flow onthult hoe deze prettige ervaring te bereiken is, door uzelf doelen te stellen en uitdagingen aan te gaan. Het is de ideale inleiding tot dit opmerkelijke onderwerp en een boek dat de lezer kan leiden tot de werkelijke rijkdom van het bestaan.

Creativiteit krijg je niet voor niets

Creativiteit Krijg je niet voor niets
Wat zegt de wetenschap over situaties die een creatief brein bevorderen? Wie hebben aanleg om creatief te zijn? En welke hersenprocessen spelen een rol? Aan de hand van leven en werk van illustere kunstenaars en creatieve genieën, maakt Creativiteit krijg je niet voor niks duidelijk hoe creatieve producten tot stand komen, hoe je het kunt meten en welke neuropsychologische processen een rol spelen bij creatief denken.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

  • luc
    Posted 22/04/2016 12:21 am 0Likes

    Ik tel vier boeken

Leave a comment

[wpterms id="3193"]