5 tips voor een positief 2016

Ben je al een beetje bijgekomen van de jaarwisseling? Dan is het de hoogste tijd om aan het komende jaar te denken! We hadden al een mooie lijst met inspirerende quotes, maar nu is het tijd voor wat praktische en zweverige tips om het nieuwe jaar positief te beginnen.

https://lifehacking.nl/persoonlijk-tips/quotes-vooreen-inspirerend-weekend/

1. Blijf positief
Tegenspoed is geen doodlopend spoor, maar een omweg naar geluk. Wees niet teleurgesteld over je huidige situatie, maar denk positief over wat je kan bereiken. Verspil geen energie aan roddels, problemen uit het verleden, negatieve gedachten of dingen waar je geen controle over hebt. Steek energie in het positieve en in het nu. Een lach is een natuurlijke anti-depressiva.

2. Blijf leren
Haal genoegen uit het feit dat je anderen iets bij kan brengen. Tegelijkertijd moet je blij zijn dat een ander de moeite neemt om jou iets te leren. Al gaat het maar om zaken als je neefje leren om veters te strikken; er komt een punt dat iemand jou leert hoe je een schoen poetst.

3. Denk aan de 3 E’s
Probeer dit jaar door te brengen met positieve Energie, een onuitputtelijk Enthousiasme en een flinke dosis Empathie. Misschien is het een beetje cliché, maar zelf vond ik het wel inspirerend.

4. Doe je best
Er is geen beter alternatief voor hard werken.

5. Slaap
Let op je hoeveelheid slaap. Een extra kop koffie is geen slaapvervanger en gezond is het zeker niet.

Weet jij nog wat goede tips voor 2016? Laat het ons weten in de reacties!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]