De 6 beste apps voor marketing studenten

Marketingstudenten hebben vaak een aantal dingen gemeen. Zo moet bijna elke student de balans vinden tussen hun studie, hun persoonlijke leven en een bijbaantje. Of je nou moeite hebt met het behouden van de balans tussen deze drie zaken, een kijkje wil nemen in de professionele marketingwereld of gewoon op zoek bent naar apps om het leven makkelijker te maken; wij vonden de 6 beste apps voor marketingstudenten. 
https://lifehacking.nl/diy/3-simpele-tools-om-eigen-3d-creatie-ontwerpen/

1. Evernote

Marketing Evernote
De applicatie Evernote geeft je een actueel overzicht van al je notities en zorgt ervoor dat deze op allerlei apparaten gelijk blijven. Mocht je in de wandelgangen een briljant marketing idee krijgen; gooi wat trefwoorden in een notitie via de app. Als je later je laptop openklapt, staat daar diezelfde notitie en kun je het briljante idee makkelijk verder uitwerken!

2. Dropbox

Marketing Dropbox
Een onmisbare applicatie voor ieder groepsproject. Dropbox maakt een speciale map aan op je telefoon of laptop en hier kun je bestanden in plaatsen om deze vervolgens te delen met een ieder die je toegang verschaft tot die map.
Naast het makkelijk delen van bestanden, kun je elkaars bestanden ook aanpassen. Dropbox geeft zelf aan wie er welk bestand aan het bewerken is.

3. Flipboard

Marketing Flipboard
De marketingwereld verandert rap en het is altijd handig om up to date te blijven wat betreft de laatste ontwikkelingen. Flipboard is een nieuws-app waarbij je kunt aangeven welke genres je het belangrijkste vindt in je nieuwsoverzicht. Je kunt ook populaire artikelen, websites en magazines toevoegen die andere lezers gemaakt hebben.

4. MyHomework

Marketing MyHomework
Gebruik MyHomework om het overzicht te bewaren van al je (marketing) lessen. Doordat de meeste studenten meerdere lessen volgen met elk hun eigen opdrachten, kun je een mooi overzicht creëren van de opdrachten die je (nog moet) maken. Je kunt per opdracht notificaties inschakelen.
Als je leraar/lerares Teachers.io gebruikt, is het ook mogelijk om met deze applicatie makkelijk roosters, documenten en opdrachten te delen.

5. Quora

Marketing Quora
Een geweldige applicatie voor de nieuwsgierige marketingstudent die de meeste betrouwbare informatie altijd binnen handbereik wil hebben. Net als website als Wikianswers en Yahoo! Answers geeft Quora antwoord op verschillende vragen over allerlei onderwerpen, alleen zijn ze in het geval van Quora beantwoord door professionals uit het betreffende werkveld.

6. POP

Marketing POP
Heb je een geweldig idee voor een applicatie en ben je benieuwd naar de gebruiksvriendelijkheid van je idee? Of ontwikkel je voor iemand een app en wil je goedkoop duidelijk maken hoe de app eruit komt te zien? Dat kan allemaal met POP.
POP staat voor Prototyping On Paper en dat is ook precies wat het is. Je tekent iets op papier, maakt er een foto van en die foto dient als pagina in je (nog) fictieve app. De pagina’s kun je vervolgens voorzien van selectieknoppen en vervolgens kun je weer een foto uploaden van hoe de volgende pagina in de app eruit komt te zien. Super handig en vooral leuk!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]