6 regels voor succes door Arnold Schwarzenegger

Dit zijn ze dan, Arnolds zes regels voor succes!

Vertrouw op jezelf

Als je jong bent krijg je van veel mensen (ouders, vrienden, docenten) om je heen advies. Het is belangrijk dat je zelf diep graaft naar wie je daadwerkelijk wilt zijn. Niet wat, maar wie je wil zijn. Kom er achter wat je nou echt gelukkig maakt en maak je er niet druk over wat andere mensen hier van denken.

Breek de regels

Breek de regels, niet de wet, maar de regels. Het is vrijwel onmogelijk om een buitenbeentje of origineel te zijn wanneer je de regels niet verbreekt. Denk daarom buiten de kaders. Hier gelooft Arnold heilig in. Wat is anders de reden om op deze aardekloot rond te lopen als je alleen maar doet wat andere willen en altijd uit de problemen wil blijven?

Wees niet bang om te falen

Bij alles wat Arnold ooit heeft geprobeerd, was hij altijd bereid om te vallen, te falen en weer op te staan. Je kunt niet altijd winnen, maar wees niet bang voor het nemen van beslissingen. Blijf jezelf altijd pushen, want jij gelooft in jezelf en in je visie. Als je zeker weet dat het de juiste beslissing is, dan zal succes vanzelf komen. Wees dus niet bang om te falen.

Luister niet naar de ‘Nee’-zeggers!

Hoe vaak heb je niet gehoord dat het niet kan, dat het niet mogelijk is, dat het nog nooit eerder is gedaan of dat het juist al eerder is gedaan, maar niet succsvol. Arnold zegt gek te zijn op dit soort mensen, die zeggen dat iets niet mogelijk is. Besteed geen aandacht aan de mensen die zeggen dat iets mogelijk is.

“I never listen to, “You can’t.” (Applause) I always listen to myself and say, “Yes, you can”.

Werk hard

Je wil niet falen omdat je er niet hard genoeg voor hebt gewerkt. Mohammed Ali, Arnold inspiratie, had een geweldige uitspraak in de jaren zeventig. Hij werd gevraagd hoeveel sit-ups hij kon doen? Hij gaf als antwoord: Ik tel nooit hoeveel sit-ups ik heb gedaan, ik start pas met tellen wanneer het pijn begint te doen. Wanneer ik pijn voel start ik pas met tellen, want dat is hetgeen wat daadwerkelijk telt. Dat maakt me kampioen, wie mooi wil zijn of successen wil behalen moet pijn leiden.

Als je wil winnen moet je volgens Arnold, hier hard voor werken. Het is niet mogelijk om een ladder te beklimmen met je handen in je zak.

Neem niet alleen, maar geef ook!

Welk pad je ook bewandelt in het leven en welke beslissingen je ook neemt, zorg er voor dat je altijd iets terug geeft aan de maatschappij. Of dit nou aan je vrienden, familie, stad, land of de wereld is,

Remember these 6 rules. Trust yourself, break some rules, don’t be afraid to fail, ingore the naysayers, work like hell, and give something back.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author