7 sexy films om met je partner te kijken

Kun je wel wat inspiratie gebruiken en heb je zin in een filmavondje? Dan zijn dit 7 steamy films die je met je partner (of gewoon lekker alleen) kunt kijken als voorgerecht op een gezellige avond. En nee, Fifty Shades wordt niet genoemd. Ik heb alleen de écht sexy films voor je uitgezocht.

Secretary (2002)

Een jonge vrouw krijgt, nadat ze net uit een psychiatrische kliniek is vrijgelaten, een baan als secretaresse voor een veeleisende advocaat. Het duurt niet lang voordat ze een seksuele relatie krijgen die de BDSM-kant op gaat.

Call me by your name (2017)

Deze film gaat over de eerste liefde van de jonge Elio op de oudere PhD-kandidaat Oliver. Deze laatste komt een zomer lang bij Elio’s ouders om te studeren en in het romantische Italiaanse landschap komt hun romance tot leven. Ook fijn; deze topfilm staat momenteel gewoon op Netflix.

9 ½ weeks (1986)

Ook in 9 ½ weeks worden de grenzen rondom seks opgezocht. Met Mickey Rourke en Kim Basinger in de hoofdrollen, zoeken hun personages de hun eigen grenzen in de slaapkamer op. Dat leidt tot meer dan één seksueel experiment waarbij de spanningen hoog kunnen oplopen.

Femme Fatale (2002)

Een vrouw die haar seksualiteit inzet om mensen op te lichten, wordt ontmaskerd door een voyeuristische fotograaf, gespeeld door Antionio Banderas. In zijn achtervolging raakt hij echter verwikkeld in haar sensuele technieken.

Body Heat (1981)

In een zeer hete periode in Florida, probeert een vrouw haar minnaar over te halen haar rijke echtgenoot te vermoorden. Deze erotische thriller zit dus niet alleen vol seksuele spanning, maar ook vol murder porn!

Sliver (1993)

Een jonge vrouw verhuist naar een nieuw appartementencomplex waar ze de aandacht van wat mannelijke bewoners trekt. Ze wordt zelfs meer bekeken dan dat ze ooit zou kunnen weten en deze voyeur zit zijn kans af te wachten.

The Graduate (1967)

Ben is net afgestudeerd en begint een affaire met Mrs. Robinson, een kennis van zijn ouders. Buiten dat deze oudere vrouw hem met gemak weet te verleiden, wordt het nóg heter wanneer Ben óók verliefd wordt op de dochter van Mrs. Robinson, die hem verboden heeft haar te zien.

Wat vind je van deze hack?
2Te gek5Leuk1Serieus?0Meh...2Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]