8 dingen waar je haardroger goed voor is

Veel huishoudens hebben er wel eentje in huis: een haardroger. Jij dacht dat die alleen handig was als je lang haar had? Ze zijn voor veel meer dingen handig! Lifehacking ging op pad en ontdekte 10 dingen die je, naast het drogen van je haar, ermee kunt doen! 

https://lifehacking.nl/diy/zo-maak-je-een-hartje-in-je-koffie/

1. Stickers verwijderen

Sticker haardroger
Moet jij ook altijd urenlang pielen met je nagels om een sticker ergens vanaf te halen? Als je je haardroger erop richt, smelt de lijm een beetje en laat de sticker veel sneller los!

2. Kaarsvet verwijderen

Kaarsvet
Net als de lijm van de sticker, smelt de wax van een kaars ook als je er een haardroger op richt. Handig als je een keer hebt gemorst!

3. Een beslagen spiegel ontvochtigen

Spiegel haardroger
Richt ‘m een paar seconden op de spiegel en klaar is Kees!

4. Stof verwijderen

Stof haardroger
Een haardroger is ideaal om het stof tussen allerlei kiertjes weg te blazen!

5. Krijt verwijderen

Krijt haardroger
Heeft je neefje op de muur getekend? Gelukkig is een krijtje net als een kaars van wax gemaakt en dus is een streep makkelijk te verwijderen met wat warme lucht.

6. Ramen ontdooien

Raam haardroger
Ramen ontdooien? Ja, ramen ontdooien! Hoewel het hier niet zo vaak voorkomt, gebruiken ze in koudere landen een haardroger om makkelijk de scharnieren van ramen te ontdooien als ze ‘s nachts zijn vastgevroren.

7. Nagellak laten opdrogen

Nagellak haardroger
Zet de haardroger niet te warm, gewoon een beetje warme lucht doet wonderen.

8. Eten ontdooien

Voedsel haardroger
Stel je hebt een zak boontjes in de vriezer en je wilt de boel voordat je het in de pan gooit even uit elkaar halen. In plaats van het vernietigen van je vingertoppen, richt je simpelweg even je haardroger op de boontjes! Voor je het weet valt de bonk boontjes uit elkaar.

Tell Us What You Think
1Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...1Stom

About Author

0 Comment

 • sensensens
  Posted 22/03/2016 6:40 am 0Likes

  Én een haardroger is onmisbaar op kampeervakantie. Niet zozeer voor je kapsel maar wel om je natgeregende kleding, of onder de douche uitgewassen ondergoed en sokken even snel te kunnen drogen. Ook is je koude tent en klamme slaapzak met een droger in mum van tijd heerlijk verwarmd en droog. Op veel campings vind je in het toiletgebouw een stopcontact waar je gratis gebruik van kunt maken. Ook zijn veel kampeerplaatsen voorzien van electra. Al is het gebruik daarvan meestal niet gratis maar betaal je per Kwh [ opgelet; een haardroger gebruikt al snel 2000 watt] en heb je een speciale 3 pins- verloopstekker of verlengsnoer nodig om hierop je föhn te kunnen aansluiten .

 • geke
  Posted 12/03/2016 4:21 pm 0Likes

  Je bed voorverwarmen in ijskoude slaapkamer

 • Martijn
  Posted 12/03/2016 2:00 pm 0Likes

Leave a comment

[wpterms id="3193"]