8 juni Lifehacking Academy in Amsterdam

Op 8 juni heb je de kans om aanwezig te zijn bij Lifehacking Academy in Amsterdam. Een feestje. een congres. een creatieve speeltuin, een bijzondere netwerkborrel… Hoe je het ook wilt noemen, één ding is zeker: het wordt een leuke, leerzame en inspirerende dag.
Lifehacking Academy is een evenement voor iedereen die meer tijd over wilt houden voor de dingen die er echt toe doen. Een evenement voor hen die meer willen weten over lifehacking en slimmer werken. Met workshops, lezingen en unconferences rond de thema’s Persoonlijke ontwikkeling, Slimmer werken en Techniek & Technische tips maken de deelnemers kennis met een scala aan mogelijkheden om productiever te zijn, meer plezier te hebben in het werk of zelfs te ontdekken waar het bij hen werkelijk om draait.banner Academy 336-280Lifehacking Academy is gebaseerd op drie pijlers: spelen, ontdekken en delen. Je wordt je bewust van de vele mogelijkheden en leert die direct op jouw manier in te zetten, toe te passen en door te geven aan je eigen netwerk.

Lifehacking Academy is een dag vol sprekers, workshops, lifehackers van het eerste uur en andere bijzondere mensen. Wil jij je productiviteit en werkplezier verhogen door dingen beter te organiseren en door bewuster met dingen om te gaan? Wil je minder werkdruk en meer grip krijgen op benodigde en binnenkomende informatie? Wil je geïnspireerd worden en een grote  kans hebben op het ontmoeten van andere bijzondere mensen? Kom dan een dag Lifehacking Academy beleven.

De leukste, meest enthousiaste sprekers op Lifehacking gebied komen spreken. De eerste namen zijn bekend: Frank Meeuwsen, Sanne Roemen, Ronald van de Buld, Mark Tiggelaar, Erwin Blom, Sam van Buuren, Martijn Aslander, Vincent Everts en Herman Kopinga. Het volledige programma volgt nog. Klik hier om een idee te krijgen van onze programmering in het verleden. Er zijn altijd meer workshops dan jij kunt kiezen! Een terugblik op de vorige editie in Groningen vind je hier, meer artikelen over Lifehacking Academy op deze pagina.

In Palace of Wisdom kun je de hele dag de opgedane kennis en informatie toepassen en eventueel verder uitdiepen met één van de aanwezige experts. Zij hebben een groot netwerk, veel kennis van Slimmer Werken en weten precies hoe je een computer zo effectief mogelijk gebruikt. Ze staan bezoekers van het evenement bij met raad en daad. Ze stimuleren verbinding en ontmoeting tussen de bezoekers van de bijeenkomst. Het is een centrale plek, dwars door alle programma’s heen, waar mensen, ideeën en informatie met elkaar in verbinding komen. De hele dag zijn hier mensen aanwezig die hun kennis, bestaande netwerk en de die dag opgedane contacten ter beschikking stellen aan de deelnemers.

Je kunt je vanaf vandaag aanmelden voor Lifehacking Academy op 8 juni in Amsterdam

Het programma begint om 10.00 uur en eindigt om 17.30 uur. We beginnen de dag met een plenair uur. Daarin o.a. een ‘State of the Union’, een terugkerend item op de Academy waarin we even kort stilstaan bij wat er allemaal in en rondom het lifehacking-ecosysteem in Nederland gebeurt, met daarna verschillende korte presentaties en releases van nieuwe software en diensten. Daarna volgt de eerste workshop-ronde  met keuze uit verschillende workshops en lezingen. Na de uitgebreide lunch volgen nog drie rondes met keuze uit verschillende workshops en een afsluitende borrel. Voor €225,= ex BTW  kun je een hele dag lang leren, luisteren en meedoen op Lifehacking Academy.

Je kunt Lifehacking Academy op twee manieren beleven

 • Dagprogramma  10.00 – 17.30 uur € 225 excl. BTW (€ 267,75 incl. BTW)
 • Middagprogramma 13.00 – 17.30 uur € 125 excl. BTW (€ 148,75 incl. BTW)

Het middagprogramma is voor iedereen die Lifehacking Academy wel willen beleven, maar niet genoeg tijd of middelen hebben voor een hele dag. Je bent welkom na de lunch om 13.00 uur, kunt met drie workshoprondes meedoen en met de afsluitende borrel natuurlijk. Voor €125,= ex BTW kun je een middag lang leren, luisteren en participeren op Lifehacking Academy.

We hopen je op 8 juni te zien!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

 • Frank Raterink
  Posted 18/05/2010 1:16 pm 0Likes

  Die dag ben ik er ook!! Heb er veel zin in!!

 • Niels Gouman
  Posted 17/05/2010 10:16 pm 0Likes

  Tof! Ik ben erbij, als verslaglegger voor Lifehacking.nl, én natuurlijk ook als mezelf 🙂

Leave a comment

[wpterms id="3193"]