Lifehacking Academy 18 november in Maarssen

2589092561_8a3e3a7eef_m.jpgLifehacking Academy is hèt evenement voor professionals die meer tijd over willen houden voor de dingen die er echt toe doen. Op 18 november vindt de 5e editie plaats in Seats2Meet te Maarssen. Met workshops, lezingen en unconferences rond de thema’s Persoonlijke ontwikkeling, Slimmer werken en Techniek & Technische tips maken de deelnemers kennis met een scala aan mogelijkheden om productiever te zijn, meer plezier te hebben in het werk of zelfs te ontdekken waar het bij hen werkelijk om draait. De voorverkoop van toegangskaarten is nu begonnen.

De Academy houdt het midden tussen een bijzondere netwerkborrel, een innovatief congres en een creatieve speeltuin.
Lifehacking Academy biedt een scala aan workshops en bijeenkomsten waar je direct toegang hebt tot experts op verschillende gebieden.

Lifehacking Academy is gebaseerd op drie pijlers: spelen, ontdekken en delen. In deze omgeving word je je bewust van de vele mogelijkheden en leer je die direct op jouw manier in te zetten, toe te passen en door te geven aan je eigen netwerk.

In persoonlijk contact met de experts in The Palace of Wisdom kan je in een inspirerende setting dieper ingaan op de dingen die je in de workshops bent tegengekomen. Tijdens de unconferences kan je je eigen steentje bijdragen en leren van anderen. Kortom, een goed gevulde dag in een inspirerende setting waar het draait om contact, innovatie, ontdekken, leren en spelen.

Een terugblik op de vorige editie in Groningen vind je hier

(Foto: Maurice de Vries)

About Author

6 Comments

  • Frank Meeuwsen
    Posted 03/11/2008 9:30 am

    @Muriel We hebben geen wedstrijd uitgeschreven voor vrijkaarten. Voor meer informatie over evt meehelpen of spreken op de Academy kun je het beste even kijken op http://www.lifehackingacademy.nl/contact

  • Muriel
    Posted 02/11/2008 6:58 pm

    Tja, inderdaad, 300 euro én uitleggen aan je baas dat je een dag niet op kantoor bent om wat ‘lifehacking’ technieken onder de knie te krijgen. Hm …

    Zag ik niet onlangs een bericht van jullie met melding van een ‘wedstrijd’ waarmee je vrijkaarten kon winnen? Ik vind het helaas niet meer terug. Enige andere manier waarop een enthousiasteling een gratis zitje kan krijgen (meehelpen, … whatever ??)

    Groeten, Muriel

  • Alec Boswijk
    Posted 28/10/2008 12:39 pm

    allez mensen!

    €300 is een prijs voor euro-hackers
    komt er ook een prijs voor mensen die nog niet zover zijn?

    succes,
    Alec Boswijk

  • Jeroen
    Posted 16/10/2008 11:24 pm

    Ik denk niet dat mijn huidige opleiding een kaartje voor me gaat sponsoren. Helaas is 300 euro nu nog te veel voor me voor een kaartje. Zijn er grote verschillen met de vorige edities?

    Veel succes en plezier in ieder geval. 🙂

  • Frank Meeuwsen
    Posted 16/10/2008 12:53 pm
  • Alec Boswijk
    Posted 16/10/2008 12:33 pm

    Klinkt leuk en interessant, maar (hoe) kun je je ervoor opgeven?

Comments are closed.