Activeer nachtmodus voor Trello met deze Chrome-extensie

Veel apps en soms zelfs hele besturingssystemen hebben tegenwoordig een nachtstand. In deze modus wordt de kleur wit doorgaans ingeruild voor de kleur zwart, of wordt er een warme kleurlaag over het scherm geprojecteerd. Niet alleen is een nachtmodus rustiger voor je ogen, de batterij van je smartphone of laptop gaat in deze stand ook langer mee. Goed nieuws voor de Trello-gebruiker!

https://lifehacking.nl/thuis-tips/hoe-praktisch-is-thuiswerken-deel-1/

Trello in nachtstand

We kunnen nu nog een app toevoegen die een nachtstand ondersteunt: Trello. Veel teams maken gebruik van dit programma om bij te houden hoever projecten zijn gevorderd en wat er nog moet gebeuren. Om die reden staat het programma vaak de hele dag aan.

De achtergrondkleur van Trello is in veel gevallen felblauw, wat al een stuk rustiger voor de ogen is dan bijvoorbeeld wit. Toch kan ook deze kleur na een paar uur vrij vermoeiend worden voor je ogen – vooral omdat het de hele dag aanstaat.

Een trouwe gebruiker en fan van heeft een extensie ontworpen voor Chrome, waarmee je je bord een donkere kleur kunt geven. Dit komt vooral van pas als je Trello in een donkere omgeving gebruikt of als je je ogen wat rust wil geven. Je kunt de extensie gratis downloaden.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]