Alle telefoongesprekken automatisch opslaan met All Call Recorder

In Android heb je de optie om een gesprek op te kunnen nemen. Druk hiervoor tijdens het bellen op het casettebandjesicoon. Gemakkelijker is het om alle gesprekken standaard op te nemen met All Call Recorder. Hierdoor kun je gemakkelijk terugluisteren hoe sommige gesprekken zijn verlopen, en is het meteen een bewijslast, zoals bijvoorbeeld bij het afsluiten van een dienst of tijdens een moeilijk gesprek met bijvoorbeeld een leverancier.

Opslaan in Evernote of Dropbox

Na het installeren van de app All Call Recorder worden alle binnenkomende en uitgaande telefoongesprekken opgenomen en opgeslagen op de telefoon. Deze zijn later terug te beluisteren. Een opgeslagen gesprek is eenvoudig te delen per mail, maar ook op te slaan in Dropbox, Evernote en vele andere diensten. Dit kun je achteraf per gesprek bepalen. Ga hiervoor naar de app, druk lang op een gesprek, hierna krijg je het vertrouwde ‘Delen met’-scherm. Kies van hieruit met welke dienst je het gesprek wilt delen of opslaan.

All Call Recorder is gratis te gebruiken.

Disclaimer:
Het opnemen van gesprekken waar je zelf deel aan neemt is in Nederland toegestaan. Het openbaar maken via bijvoorbeeld internet wordt echter wel afgeraden. Ik zou deze app vooral voor jezelf gebruiken, bijvoorbeeld om bepaalde afspraken voor jezelf helder te hebben en/of als bewijs voor later. Wil je de informatie voor een rechtzaak gebruiken, is het aan te raden het vooraf in het gesprek te melden.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

5 Comments

 • nasir
  Posted 09/09/2016 3:59 pm 0Likes

  hoi Freek,
  ik heb samsung s4 op mijn apparaat call rec. werkt niet. Mijn stem neemt hij wel op maar met wie ik praat wordt het niet opgenomen. Weet jij iets daarover. dit probleem heb ik sinds 1 week.voorheen deed ie wel goed.
  voorbaat dank.
  mvg Nasir

 • elena
  Posted 21/07/2016 5:59 pm 0Likes

  er zijn meerdere call recorder apps in the store…welke moet ik kiezen???

 • elena
  Posted 21/07/2016 5:51 pm 0Likes

  is het waar dat deze app niet is geschikt voor galaxy s6? dat hoor ik vaker. En als het wel geschikt is, moet ik zoals ook gezegd wordt, ervoor zelf zorgen dat ook de andere kant van het gesprek opgenomen wordt. Dat gebeurt niet automatisch?
  bvd,

 • elena
  Posted 21/07/2016 5:47 pm 0Likes

  hoe ziet het casettebandje icoon eruit?

 • M. bos
  Posted 03/03/2016 6:55 pm 0Likes

  Geïnstalleerd en direct weer verwijderd. Doet minder als de belofte, wil je beide kanten opnemen moet je dit dus specifiek aan zetten. Standaard doet hij alleen je eigen en dus niet de andere kant. Mijn s6 bleek niet geschikt.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]