Artikel op Lancelots.nl: Lifehacking Voor Beginners

Ik schreef voor Lancelots (voor en door freelancers) een artikel getiteld Lifehacking Voor Beginners.
Voor alle newbies, nieuwsgierigen en overige geïnteresseerden een leidraad over wat het nou eigenlijk is en wat je hier zelf mee zou kunnen.
“Stel: je wilt op een efficiëntere manier denken, doen en werken, met meer plezier en energie op een inspirerende en rendabele manier leven… hoe pak je dit dan aan? Het antwoord hierop vinden veel mensen in iets dat “lifehacking” heet…
…Misschien lijkt dit een nogal geheimzinnige materie waar je niet zomaar in ingewijd bent, maar het is eigenlijk een kwestie van jezelf de houding van een lifehacker aanmeten en gewoon beginnen met verbeteren!”
Lees de rest op Lancelots.nl

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

7 Comments

 • Anne van der Ven
  Posted 04/10/2007 12:57 pm 0Likes

  p.s herkenning: vooral het samen gaan van computer+mensen= talenten ontplooien en een geruststelling: gepassioneerd, ”Ze lopen niet zomaar overal warm voor…” ohhh!!! zo daarom ben ik zo gelukkig

 • Anne van der Ven
  Posted 04/10/2007 12:32 pm 0Likes

  …en zijn de rapen gaar! jaja mijn ohhh was er eentje van herkenning en geruststelling. De meeste artikelen zijn in het Engels. Mijn Engels is niet goed genoeg om te begrijpen wat de werkelijke lading is van vele artikelen en zo ontgaat me veel. Dank voor je schrijven Annedien! Ik hou je in het snotje! Anne

 • Sanne Roemen
  Posted 03/10/2007 7:55 pm 0Likes

  Ha. Ik ken die Ohhh van Anne: da’s er eentje van ohhhhhhhhhhhhhhhhh nu vallen de kwartjes, wordt de quilt aan elkaar genaaid en zie ik het grotere geheel.
  Inspirerend die four winds!!

 • Annedien Hoen
  Posted 03/10/2007 1:15 pm 0Likes

  @Anne: wat voor ‘ohhh!!!’is dat? 🙂
  @André Siccama: Heel veel langer dan enkele weken is Lifehacking.nl ook niet in de lucht ;-).
  Ik ken die vier inzichten ook, maar dan van Alberto Villoldo van http://www.thefourwinds.com. Hoe meer ik lees van o.a. hem, Don Juan en andere naguals hoe meer het er op lijkt dat die Tolteken echt über-lifehackers waren, in die zin dat ze kunnen ingrijpen in de diepste, meest abstracte lagen van de werkelijkheid.

 • André Siccama
  Posted 03/10/2007 12:09 pm 0Likes

  Ik lees eigelijk sinds enkele weken nog maar de artikelen op lifehacking.nl. Voor mij is lifehacking tijd vrij maken door slimme trucjes uit te halen, waardoor ik meer tijd voor mijzelf creëer om met mijn eigen ontwikkeling bezig te kunnen zijn en voor mij belangrijke keuzes te kunnen maken. Deze trucjes zijn dan ook meer gebaseerd op hoe ik zelf wil ik omgaan met tijdverslindende prikkels van buitenaf (Mail, vragen, problemen bij je neerleggen, aapjes op je schouders nemen, etc)
  Zo hebben de vier inzichten van Don Miguel Ruiz mij veel rust en ruimte in mijn hoofd gegeven. De belevenis hiervan is fantastisch. Zie ook de link:
  http://www.devierinzichten.nl/

 • anne van derven
  Posted 02/10/2007 9:14 pm 0Likes

  ohhh!!!

Comments are closed.