5 auto accessoires die het fileleven makkelijker maken

Sta je ook elke dag ’s ochtends en ’s avonds in de file? En ben je voor je werk of privé veel op weg? Dan kan het leven in de auto behoorlijk saai worden. Om jouw rijplezier te vergroten en om je veiligheid te garanderen, zijn er een paar auto accessoires die je kunt aanschaffen die deze dingen niet alleen veiliger maar ook leuker maken!

Achteruitrij camera – dag deuken

Achteruitrijden en inparkeren is niet de makkelijkste taak als je achter het stuur zit. Of je hier nou een echte pro in bent of wel wat hulp kan gebruiken: een achteruitrij camera komt altijd van pas. Zo hoef jij namelijk niet langer zelf je nek te verdraaien of je bijrijder de stoep op te sturen om onduidelijke handbewegingen te maken. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wil: heb je alleen het zicht achter nodig? Of wil je ook sensoren die aangeven wanneer je een object (of de stoeprand) dreigt te raken? Als jouw bumper inmiddels vol deuken zit, kun je daar nu makkelijk verandering in aanbrengen!

car crash GIF by The Goldbergs

Telefoonhouder  – handsfree!

Laten we eerlijk wezen: we kunnen niet meer zonder onze telefoon. Zeker niet in de auto. Navigatiesystemen worden niet snel meer aangeschaft, tenzij ze al in onze auto ingebouwd zitten. Waarom zou je ook, als Google Maps of Waze jou makkelijk de weg wijst? Dat betekent wel dat je goed op je telefoonscherm moet kunnen kijken. Een telefoonhouder voor in de auto is onmisbaar als je wil voorkomen dat je schade rijdt doordat je telefoon op je schoot ligt terwijl jij de weg zoekt.

Homer Simpson GIF

Antislip-dashboard matje – nooit meer rondslingerende voorwerpen

Nu we het toch over telefoons in de auto hebben: een antislip-dashboardmatje kan ook een handige toevoeging in je auto zijn. Er zijn matjes beschikbaar waar je je telefoon simpelweg plat op kunt leggen. Dat is bijvoorbeeld handig als je bijrijder ook zijn of haar telefoon vastheeft en deze even kwijt wil. Maar er zijn ook matjes waar je je telefoon in kunt zetten. Zo heb je antislip én een telefoonhouder in één. Natuurlijk kun je dit handige matje ook gebruiken om je sleutels, kleingeld en ander glad goed in kwijt te kunnen.

coins GIF

Alcoholtester – beter safe than sorry!

Heb je een gezellige avond gehad en een speciaalbiertje of drie gedronken? Dan hoeven wij je vast niet te vertellen dat het niet verstandig is om nog te gaan rijden met een bepaald percentage alcohol in je bloed. Een alcoholtester in je auto kan een prima toevoeging zijn voor die momenten dat je geen onnodige risico’s wil lopen. Gewoon even blazen en dan kun je altijd nog beslissen of het tijd is om een Uber te bestellen.

drunk amy schumer GIF

Speakerset – car pool karaoke

Zijn de speakers van jouw auto flut? Installeer dan je eigen speakerset. Muziek maakt het rijden namelijk een stuk leuker en je kunt echt geen auto karaoke zingen met speakers die maar tot volume 2 gaan. Dit hoeft natuurlijk geen duur grapje te worden. Je kunt voor iets meer dan €20 euro al je eigen speakerset installeren.

driving the muppets GIF

Op zoek naar een plek waar je al deze accessoires makkelijk online kan bestellen? Bij online auto-onderdelenwinkel Auto-onderdelen24.nl voorzien ze jou van elk gewenst auto accessoire.

Wat vind je van deze hack?
1Te gek2Leuk2Serieus?14Meh...74Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]