Beheer abonnementen met Myalert.nl

2299325254_f30bd38b9a_m MyAlert.nl is een handige dienst om herinneringen te krijgen om je abonnementen en contracten op tijd op te zeggen. Na het aanmaken van een gratis account kun je eigen alerts invoeren voor het tijdig opzeggen van bijvoorbeeld tijdschriftabonnementen of om garanties te verlengen. Met MyAlert.nl kun je ook eigen en groepsafspraken maken of een kasboek bijhouden. De alerts kun je instellen om via email of (betaalde) SMS te ontvangen.

Een eerste test met de service is goed verlopen. Het aanmaken van de alerts gebeurt intuïtief en door de auto-suggest mogelijkheid kun je met een paar toetsaanslagen al de dienst van je keuze vinden. Ik zou MyAlert.nl met name gebruiken om alerts in te stellen en de agenda- en kasboek functionaliteit laten voor wat het is als je daar al oplossingen voor hebt. Een alternatieve optie is Opzegalarm.nl

(Foto: Memekode)

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

4 Comments

 • Mark
  Posted 04/05/2008 10:23 am 0Likes

  Debora, dat is inderdaad een praktische tip. Ik vind het alleen zelf wel prettig als ik een seintje krijg en op dat moment beslis of ik door wil gaan met mijn abonnement. Bij jouw tip, moet ik mij steeds opnieuw aanmelden en of ik dat handig vind….

  Daarnaast heb je ook een legio abonnementen die stilzwijgend verlengd worden. Je ziet in dat geval de verlenging pas als je abonnementsgeld is afgeschreven en dan ben je te laat. Ook dan is een alert praktisch

 • Debora
  Posted 02/05/2008 10:07 pm 0Likes

  Waarom zou je een seintje willen krijgen om een abonnement tijdig op te zeggen? Gewoon direct doen per volgende betalingstermijn.

 • Martijn Engler
  Posted 01/05/2008 4:56 pm 0Likes

  Nog zoiets is meldmeter.nl waar ik nog een account heb van de tijd dat het gratis was. Sturen me 1x per jaar een factuur geloof ik. Maar uitschrijven kan niet tot ik me opnieuw aanmeld en dat moet ik m’n rekening nummer opgeven..
  Heb dit soort dingen gewoon maar in m’n agenda staan tegenwoordig, da’s altijd gratis. 🙂

 • Herbert van Hoogdalem
  Posted 01/05/2008 11:11 am 0Likes

  Frank: nog een goeie is http://www.james4you.nl

Leave a comment

[wpterms id="3193"]