Bereik je doelgroep met deze 3 white papers

We kennen ze wel, prachtige PDF-bestanden waar in enkele pagina’s eenvoudig wordt uitgelegd hoe iets werkt, welke trends we kunnen verwachten of hoe je een doelgroep kan bereiken. In de marketing-wereld noemen we dit soort .PDF-bestanden white papers. We hebben een drietal zogenaamde white papers gevonden, welke allemaal handig zijn voor het bereiken van je doelgroep.

https://lifehacking.nl/werk-tips/10-tips-voor-productief-thuiswerken/

17 SEO Myths You Should Leave Behind in 2016

SEO Myths

Search Engine Optimalization, of SEO, is in de afgelopen jaren flink veranderd. SEO is een belangrijk middel om ervoor te zorgen dat je doelgroep je vindt. Om je wat tijd en energie te besparen vat dit rapport 17 factoren voor waar we vooral GEEN rekening (meer) mee hoeven te houden. Met dank aan Troncone + Partners. Download het rapport hier.

2016 Digital Marketing Trends in the Benelux

Digital Marketing Trends Benelux

Waar vorig jaar de ervaring van de klant hoog in het vaandel stond en het belangrijk was dat een product of dienst op meerdere platformen dezelfde ervaring aanbood, is de trend van 2016 volgens Sitecore content marketing en het persoonlijk maken van content. Meer informatie? Download het rapport hier.

How to Design Graphics That Convert

Graphics Convert doelgroep
Als je SEO goed in orde zit en je weet welke trends je het komende jaar kunt verwachtend, is het tijd om ervoor te zorgen dat je domein er goed uitziet. Het is natuurlijk leuk en aardig als je doelgroep je heeft gevonden, maar het belangrijkst is dat ze ook daadwerkelijk blijven plakken. Hoe ontwerp je een huisstijl die jouw boodschap draagt? Hoe belangrijk is het lettertype? Hoe zorg je ervoor dat ze daadwerkelijk gaan lezen wat er op je website staat? Deze en veel meer vragen worden beantwoord in het rapport van HubSpot en Canva, genaamd How to Design Graphics That Convert. Interesse? Download het rapport hier.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]