De beste films van 2015

Het einde van het jaar nadert en dus is de tijd aangebroken voor de ‘Best of 2015’-lijstjes. Nu kerst achter de rug is, hebben we alle tijd voor een filmpje. Weet je nog niet wat je wil gaan kijken? Lifehacking geeft je een kleine greep uit de grootste box-office successen van 2015.

1. Star Wars: The Force Awakens

Het spectaculaire vervolg op de saga die jong en oud meesleept naar een sterrenstelsel ver, ver weg. Inmiddels heeft de film al veel records verbroken wat betreft box-office en de cijfers lijken nog lang niet te stagneren. Mocht je de film nog niet hebben gezien, dan heb je bij deze het eerste goede voornemen van 2016 te pakken.

2. Jurassic World

De legendarische remake van de klassieker Jurassic Park uit 1993. Na het ontwikkelen van een genetisch gemodificeerde dinosaurus lijkt de geschiedenis van het eerste park zich te herhalen en is het aan Owen, gespeeld door Chris Pratt, om de dinosaurus weer achter slot en grendel te krijgen.

3. Avengers: Age of Ultron

In dit tweede deel van de Avengers-reeks moeten de superhelden van Marvel het opnemen tegen Ultron, die met behulp van de ‘Mind Stone’ de Aarde wil vernietigen.

4. Inside Out

Deze Pixar-film vertelt het verhaal over een meisje dat verhuist en hoe haar emoties; Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer dit in goede banen proberen te leiden. Vergis je niet, deze film is net als veel andere films van Pixar leuk voor jong en oud!

5. The Martian

In dit science-fiction avontuur is het aan astronaut Mark, gespeeld door Matt Damon, om te overleven op een woeste planeet en een signaal te sturen naar de Aarde.

6. Mission Impossible – Rogue Nation

Het meest recente deel van de Mission Impossible-reeks en misschien wel de meest spectaculaire. In deze film moet Ethan, gespeeld door Tom Cruise, het opnemen tegen het Syndicaat, een internationale misdaadgroep met de missie om het IMF te vernietigen.

7. Ant-Man

Er wordt een nieuwe Marvel-held aan het grote publiek voorgesteld: Ant-Man! Scott, gespeeld door Paul Rudd, krijgt een speciaal pak waardoor hij krimpt van formaat, maar enorm krachtig wordt. Hiermee moet hij een overval plegen om de wereld te redden.

8. Spectre

Een geheime boodschap stuurt de inmiddels welbekende James Bond op pad om de geheime organisatie SPECTRE te ontmaskeren en tegen te houden. Ondertussen probeert M. het einde van de Secret Service te voorkomen.

9. The Hunger Games: Mockingjay – Part 2

De langste titel uit deze lijst en tevens het laatste deel van de Hunger Games-serie. De ontknoping lijkt nabij en eindelijk krijgen we de confrontatie tussen Katniss, gespeeld door Jennifer Lawrence, en President Snow.

10. Fifty Shades of Grey

Weet je het nog? Al die heisa rondom Valentijnsdag? Deze verfilming vertelt het verhaal van de jonge en onschuldige Anastasia Steele die in contact komt met de rijke en duistere Christian Grey. Laat ik het zo formuleren; je moet er van houden.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]