Dit zijn de beste iPhone-apps van 2016

Nu het jaar langzamerhand ten einde komt, is het tijd om terug te blikken. Ook dit jaar hebben we weer allerlei apps voor de kiezen gehad, waarvan we er maar een paar mee zullen nemen naar volgend jaar. Bestaande apps kregen nieuwe updates waardoor ze ook dit jaar weer relevant bleven. Apple heeft de beste iPhone-apps opgesomd van afgelopen jaar.

https://lifehacking.nl/werk-tips/microsoft-heeft-gratis-tools-voor-jouw-carriere/

De beste uit de App Store

Prisma: Free Photo Editor, Art Filter Pic Effects

Met deze app kun je de foto’s die je maakt omtoveren in ware kunstwerken.

Memrise: leer gratis talen

memrise

Deze app leert je op een leuke manier een nieuwe taal. Met behulp van interessante video’s en spelletjes heb je geen talenknobbel nodig om snel een nieuwe taal te leren!

Bear – beautiful writing app for notes and prose

bear-notes

Met deze minimalistische app kun je geweldige notities en to-do lijstjes maken. Met behulp van hashtags kun je verschillende notities aan elkaar linken en kun je verschillende categorieën aanmaken.

Hyper – videos worth watching

hyper

Deze app is voor de liefhebbers van video die geen zin hebben om het kaf van het koren te scheiden. Hyper kiest elke dag de beste video’s van het moment en schotelt ze voor op een stijlvolle en leuke manier. Doordat je alleen maar kwalitatieve video’s te zien krijgt, krijg je al snel de neiging om nog veel meer te willen zien!

Folioscope

folioscope

Met deze app kun je zelf animaties maken. Vervolgens kun je ze delen in GIF- of gewoon video-formaat.

MSQRD – Live Filters & Face Swap for Video Selfies

msqrd

Met de komst van Snapchat zijn faceswaps helemaal hip. Apps speciaal gericht op faceswaps springen dan ook als paddestoelen de grond uit. MSQRD is de meest gedownloade app van dit kaliber.

Day One journal + dagboek

day-one

Met deze elegante app kun je het perfecte dagboek bijhouden. Als je wil kun je zelfs meerdere dagboeken bijhouden, eentje van je werk en eentje voor je privéleven. Doordat je foto’s en tekening kan toevoegen, kun je elk dagboek personaliseren. Er zit zelfs een kalender en kaart in, waardoor je gebeurtenissen aan specifieke dagen en plekken kan verbinden.

bunq

bunq-nieuw-screen

In een wereld waar steeds meer digitaal wordt, staat er dit jaar een digitale bank in de lijst. bunq is een app waarmee je verschillende rekeningen kan beheersen én kan functioneren als bank. Zo kun je bij al je IBAN-rekeningen en kun je ook geld op een bunq-rekening storten. Deze rekening kun je vervolgens makkelijk delen met vrienden en familie.

8fit – Workouts, meal plans and personal trainer

8fit

Hoewel er steeds meer workout- en voeding-apps in de App Store staan, is 8fit dit jaar de meest gedownloade. Nadat je persoonlijke informatie en een doel hebt ingevuld, geef 8fit je een volledig programma. Niet alleen geeft 8fit verschillende workouts met handleiding, je krijgt ook tips over voeding en een voedingsschema.

V for Wikipedia

v-for-wikipedia

Fans van Wikipedia zullen deze app geweldig vinden. Met V for Wikipedia kun je via een elegante app artikelen lezen op Wikipedia en zie je welke bijzondere plekken er in de buurt zijn. Door de kaart te openen, zie je plekken in je omgeving waar een Wikipedia-artikel over is geschreven. Door erop te tikken kun je zien wat er zoal geschreven staat over die plek. De naam van de app is onlangs veranderd, tot kortgeleden heette deze app Viki.

 

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

  • Gustavo Woltmann
    Posted 29/12/2016 3:53 pm 0Likes

    Bedankt voor het overzicht, zelf heb ik ook Memrise op mijn telefoon staan en sommige van de andere apps ga ik zeker eens bekijken (zoals de personal trainers).

Leave a comment

[wpterms id="3193"]