De beste lifehacks van Reddit (deel 1)

Naast wat dubieuze pagina’s, zit de online community van Reddit vol met alledaagse helden die de fora vullen met kennis om ons dagelijks leven iets makkelijker te maken. Reddit heeft al jaren een speciale pagina voor lifehacks en wij verzamelden de 14 beste tips en hacks die ooit op het populaire forum zijn verschenen en in dit deel vind je de eerste 7 van de beste lifehacks van Reddit. Bedank ons niet, bedankt de helden van het internet. 

https://lifehacking.nl/productiviteit-tips/5-manieren-om-je-wifi-signaal-te-verbeteren/

1. Houd drinken in je linkerhand tijdens een sociale aangelegenheid

Glas linkerhand
Reddit-gebruiker Engvar geeft ons de tip dat een koude, klamme handdruk een voorteken kan zijn van een arm, onsuccesvol leven. Zonder grappen, het staat sowieso niet professioneel om eerst je glas neer te moeten zetten voordat je iemand de hand kan schudden. Door je glas in je linkerhand te houden, kun je met je rechterhand een warme, vriendelijke handdruk geven.

2. Gratis wifi op vliegtuigen van bepaalde maatschappijen

Wifi op vliegtuig
Wat heb je aan een foto van de vliegtuigvleugel hoog boven een prachtig landschap als je ‘m pas bij aankomst kan uploaden? Als je met US Airways of American Airlines vliegt en je bent in het bezit van een Apple-product, kun je dankzij deze 7 stappen gebruik maken van wifi in het vliegtuig.

3. Controleer hoe vol je batterij nog is

Batterij test
Vollere batterijen blijven rechtop staan als je ze zachtjes laat vallen op een recht oppervlak, terwijl lege batterijen om zullen vallen. Deze truc wordt vaak in de gevangenis gebruikt, waar batterijen een ruilmiddel zijn. Geloof je me niet? Kijk zelf maar.

4. Zet meer kracht met een schroevendraaier door een sleutel te gebruiken

Sleutel Schroevendraaier
Deze gebruiker tipte dat sommige soorten schroevendraaiers niet voor niets een specifieke vorm in het handvat hebben. Hierdoor past het handvat in de opening die sommige sleutels aan hun uiteinde hebben zitten. Zo kun je veel meer kracht zetten!

5. Maak je vlees plat voordat je het invriest

Plat vlees
Het klinkt misschien vreemd, maar volgens deze vlees-hack sla je met deze truc twee vliegen in één klap. Het scheelt ruimte in je vriezer en het ontdooit veel sneller nadat je ‘t uit de vriezer haalt. Het enige wat je nodig hebt is wat hersluitbare zakjes en een voorliefde voor gehakt.

6. Je flesopener is ook een nagel-reddende blikopener

Blikopener
Altijd al afgevraagd waarom je flesopener zo’n inkeping heeft aan de bovenkant? Die zit er zodat je niet je nagels hoeft te slopen als je een blikje wil openmaken. Niet alle helden dragen een cape.

7. Verwijder deksels met duct tape

Duct tape potje
Voor het geval er geen grote sterke man in de buurt is, kun je ook duct tape gebruiken om potjes open te maken. Zo blijkt maar weer uit de video die the Redditor opi8 ons tipte.

8. Hou je hond kalm in bad met pindakaas

It’s exactly what it looks like

Blijft je hond nooit rustig zitten als je ‘m afspoelt in bad? Deze post gaf de tip om pindakaas op de muur te smeren!

 

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]