De beste manier om droogshampoo te gebruiken

Droogshampoo is een handige oplossing als je geen zin, tijd, of mogelijkheid hebt om je haar te wassen. Het is zo eenvoudig te gebruiken dat je er waarschijnlijk niet eens aan gedacht hebt om het anders te gebruiken. Lifehacking weet echter een truc om je haar voller en schoner te krijgen. Lees ook: 5 manieren om hardnekkige vlekken uit kleding te halen.

Je kunt niet veel verkeerd doen met droogshampoo. Je spuit een beetje in je haar wanneer je je ’s ochtends of voordat je weg moet aankleedt, en klaar is Kees. Of toch niet?

Droogshampoo

Het blijkt dat het een veel beter effect heeft als je het voor het slapengaan gebruikt. Het product heeft dan namelijk veel langer de tijd om in te werken op het vet in je haar. Daarnaast neemt de droogshampoo ook zweet op, waardoor je haar ’s ochtends een stuk frisser is.

Deze tip werkt natuurlijk alleen als je niet op het laatste nippertje je haar moet fixen. Maar als je ergens verblijft waar je moeilijk je haar kunt wassen is het een uitkomst als je de volgende dag presentabel moet zijn.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author