De beste pizzasaus bestaat uit 1 ingredient

Een echte liefhebber van pizza maakt zijn pizza’s natuurlijk zelf, gewoon thuis in de oven. Hoewel de bodem een kwestie van smaak is, zijn veel pizzabakkers het erover eens: in een pizzasaus horen tomaten. Maar wat is nou de allerbeste tomatensaus voor je pizza? Volgens experts is het antwoord eenvoudiger dan je denkt. Lees ook: Bestel een medium pizza in plaats van twee kleintjes.

The Pizza Book

Volgens Aaron Quint en Michael R Bernstein, de schrijvers van The Pizza Book, is de lekkerste saus ontzettend eenvoudig:

“De beste saus voor bijvoorbeeld pizza Margharita maak je door een blik tomaten van hoge kwaliteit met je handen te persen.”

Giet wel eerst de tomatensap uit het blik en vergeet niet na het persen de harde stukjes uit de saus te vissen. Volgens hun kookboek kun je de saus nog lekkerder maken door een theelepel zout en een eetlepel olijfolie toe te voegen.

Nadat je de saus onder de knie hebt, kun je op deze pagina nog 9 handige tips vinden voor het zelf maken van pizza. Voor een gratis samenvatting van The Pizza Book, kun je je op de website inschrijven met je email-adres. Als je geen zin hebt in spam, kun je natuurlijk ook een 10 Minute Mail gebruiken!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]