Better YouTube voor Firefox

betteryoutube041-optons.pngHet team van Lifehacker.com staat bekend om hun Firefox “Better…” extensies. Naast extensies voor diverse Google-diensten is nu ook YouTube aan de beurt. Met de Better YouTube extensie heb je in Firefox de mogelijkheid om de video’s direct in groot formaat te zien of om de video direct te downloaden, in de alternatieve FlowPlayer te bekijken en de comments en beschrijvingen te verbergen. Maar nog mooier, je kunt er ook de autoplay-optie mee uitzetten, ideaal voor het openen van video”s in nieuwe tabbladen. Meer informatie over de extensie op Lifehacker.com.

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

5 Comments

 • Frank Meeuwsen
  Posted 17/05/2008 11:31 pm 0Likes

  Ik heb even eea uitgezocht en het lijkt er op dat deze extensie niet meer goed werkt met de nieuwe YouTube layout. Je kunt nog wel via http://www.keepvid.com de video’s downloaden!

 • Frank
  Posted 17/05/2008 11:23 pm 0Likes

  hoe kan je een filmpje van youtube opslaan? tis mij niet gelukt. overweeg nu ook om de extensie dan maar weer te verwijderen ook denk ik

 • Peter
  Posted 16/05/2008 10:40 am 0Likes

  Op die webpagina staat alleen wat het (hoort) te doen met wat screenshotjes erbij. Maar nog steeds niet HOE je het moet doen. Ik heb zelf natuurlijk ook al het e.e.a. uitgeprobeerd maar alles zonder resultaat. En blijkbaar ben ik niet de enige als ik kijk naar de logjes op dezelfde webpagina.

 • Ed
  Posted 13/05/2008 10:04 pm 0Likes

  @Peter:

  Heb je hier wat aan:

  http://lifehacker.com/software/exclusive-lifehacker-download/better-youtube-firefox-extension-319925.php

  Gewoon op de website van lifehacker.com .Ff googlen heet dat! De meeste handleidingen van software staat gewoon op de website van de makers.

 • Peter
  Posted 13/05/2008 4:13 pm 0Likes

  Grappig dat er nog steeds mensen zijn die een handig tooltje schijven maar vergeten aan handleiding er bij te scrhijven. Ik wil het tooltje graag gebruiken maar heb geen flauw idee hoe. Ik heb ‘em dus maar weer verwijderd.

Comments are closed.