Black Friday-tip: Win de hele dag ultrasonisch vette prijzen!

Onze gabbers van Kieskeurig zijn tijdens Black Friday de héle middag live (hier, op het internet) om elke 10 minuten een onbehouwen dikke prijs weg te geven! Dus niks geen paar procentpuntjes korting op een Blokker huismerk-frituurpan, maar gewoon écht gave spulletjes voor helemaal gratis. Nu horen we je denken: waarom houdt de redactie deze supertip niet lekker voor zichzelf? Nou, dat heb je helemaal aan onze stagiair Lorenzo te danken. Dat strebertje heeft de journalistieke ethiek blijkbaar hoog zitten, dus doe er je voordeel mee!

Omdat je van Lifehacking gewend bent dat alle tips in handige stappen worden opgedeeld, moet je even goed opletten nu:

Stap 1: Zet onderstaande livestream aan vanaf een uurtje of 11.00.

Stap 2: Zie je een toffe prijs voorbijkomen? Laat op deze pagina je naam en email-adres achter.

Stap 3: Check aan het eind van elk prijsslot of je de winnaar bent en voilà – misschien ben je nu wel eigenaar van dé gadget die je nog moest hebben!

Bonustip: Zit je gewoon op je werk? Slaak af en toe een geïrriteerde zucht, roep tegen een willekeurige collega dat hij iets ‘pragmatisch moet aanvliegen’ en ram zo nu en dan opvallend hard op je toetsenbord. Knappe leidinggevende die dan doorheeft dat jij deze Black Friday Show op een browser-tabje hebt draaien.

Wat vind je van deze hack?
1Te gek2Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]