Boekenclub recensie – Meer inzicht en overzicht met Mindmapping

Ergens is er een actie van de radar gevallen bij ondergetekende, want dit boek is al een tijdje geleden door de Lifehacking Boekenclub ontvangen en gerecenseerd. Helaas is dat nooit hier op de site gekomen. Beter laat dan nooit zullen we maar zeggen? Het boek “Meer inzicht en overzicht met mindmapping” van Hans Buskes is recent door een aantal lezers gelezen en beoordeeld. En ze hebben het boek goed beoordeeld!

Het boek van Hans Buskes leest niet alleen prettig weg, het ziet er eveneens goed uit en dat werkt goed bij een boek over mindmapping. De vele voorbeelden en heldere indeling maken het een prettig boek voor beginners in mindmapping en voor de gevorderde gebruiker om zijn kennis nog wat op te vijzelen. De recensenten op Boeklezers.nl zijn unaniem en kritisch:

“[…]dit boek was voor mij een eyeopener en geeft goede adviezen over hoe je je het mindmappen eigen kunt maken”

” Met heldere voorbeelden wordt zowel aan een beginnende mindmapper als een gevorderde mindmapper handvatten gegeven om mindmaps te maken.”

“De voorbeelden in het eerste hoofdstuk van het boek en de regels van het mindmappen in het tweede hoofdstuk van het boek waren voor mij erg verfrissend en inspirerend. Van het vervolg van het boek ben ik wat minder gecharmeerd. ”

Benieuwd geworden? Neem zelf een kijkje in het boek! Wil je ook eens een boek recenseren, word lid van de Lifehacking Boekenclub.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

1 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]