Boombesparing in je e-mail signature

Ik kom het regelmatig tegen in signatures van e-mails die ik ontvang; een klein ‘prikje’ met een gewetensvraag. Veel mensen hebben graag ook nog een afdruk van hun e-mails, wat lang niet altijd nodig is.

Copy-paste onderstaande zin dus vooral en zet in je e-mail signature…

Save Paper – Do you really need to print this e-mail?

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

5 Comments

 • Jeroen
  Posted 11/07/2008 1:51 pm 0Likes

  trouwens, het gaat hem om het principe, de mentaliteit. En die van jou is er een die gebaseerd is op een puberaal egoisme.

 • Jeroen
  Posted 11/07/2008 1:48 pm 0Likes

  Je hebt altijd pro’s en contra’s, en beiden zijn dikwijls gespeend van zinvolle argumenten. Maar toch blijft bij mij de vraag : waarom moet iemand in godsnaam zijn mails uitprinten ? Is email dan niet de elektronische vervanger van de papieren post ? Anyway, alles is zo vanzelfsprekend geworden dat bepaalde luxe wordt gezien als standaard, waardoor velen gaan klagen als er geopperd wordt het met wat minder te doen. We zijn een bende verwende nesten die het zich blijkbaar permitteren op alles en iedereen kommentaar te leveren, maar intussen wel onze dagelijkse mailtjes uitprinten, de 10km naar het werk afleggen in onze SUV.

 • Maarten
  Posted 02/10/2007 11:41 am 0Likes

  @Gert-Jan: wordt eens wakker. De rest van de mensheid is inmiddels aangekomen in 2007 en beseft dat er dringend iets aan de milieuproblematiek gedaan moet worden. Om dergelijke maatregelen nog steeds af te doen als milieuterrorisme is wel erg 1970.

 • Gert-Jan
  Posted 01/10/2007 8:47 am 0Likes

  doet lifehacking.nl ook al mee aan de massa-hysterie?
  opeens moet iedereen bomen knuffelen, de auto uit gepest worden, extra belasting betalen op vlees etc etc etc

  ik walg van dat milieuterrorisme.

 • Paul
  Posted 01/10/2007 8:15 am 0Likes

  En wat dan als ze hem alsnog printen en die ene regel valt precies op de volgende pagina? Erg betuttelend zo’n boodschap, schrijf gewoon korte bondige emails.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]