Canvas for OneNote geeft je een complete overview

Microsoft heeft afgelopen weekend een prachtige video gepubliceerd waarin zij hun visie op productiviteit voor 2019 delen. Een video die duidelijk maakt dat technologie meer en meer onderdeel gaat uitmaken van ons leven, maar tegelijkertijd meer en meer verborgen is in de dagelijkse bezigheden. In de video zie je veel in- en uitzoomen van data. Van een compleet overview naar specifieke details en weer terug.

<a href="http://video.msn.com/?mkt=en-GB&#038;playlist=videoByUuids:uuids:4df5f112-f04a-490c-9d06-667126389298&#038;showPlaylist=true&#038;from=shared" target="_new" title="Canvas for OneNote Demo Video" rel="noopener noreferrer">Video: Canvas for OneNote Demo Video</a>

Deze werkwijze kun je vandaag al testen als je OneNote hebt op Windows Vista. In onderstaande video zie je hoe je met deze software een compleet beeld krijgt van je OneNote notebooks en hoe je in kunt zoomen op specifieke details. In de video gebeurt het nog met een muis en cursor, maar je kunt je voorstellen dat je dit ook met handbewegingen kunt gaan doen. Ik vind het interessante ontwikkelingen op het gebied van productiviteit en het gebruik van natuurlijke bewegingen om objecten en data te sorteren en bewerken.

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

2 Comments

  • Martijn
    Posted 03/03/2009 11:51 am 0Likes

    Leuke visualisatie. Zou een leuke aanvulling op evernote zijn.
    Mis in het MSFT product (of iig de presentatie ervan) zaken als text recognition en tagging…

Leave a comment

[wpterms id="3193"]