Cursus koffer inpakken: 43 kledingstukken, 1 rugzak

Hoe goed ben jij in je koffer inpaken? Lukt het jou om 2 spijkerbroeken, 11 onderbroeken, 2 vesten, 11 paar sokken, 2 korte broeken, 1 trainingsbroek, 11 t-shirts, 1 paar schoenen, 1 paar slippers en ook nog eens een badlaken in een klein rugzakje te proppen? Het antwoord is nee. Tenzij je deze video bekijkt. Lees ook: Dingen die gewoon in de wasmachine kunnen.

 

Koffer inpakken

Weet jij hoe groot je handbagage mag zijn? Waar de één aan een simpele rugzak denkt, gaat de ander rustig een hele koffer inpakken. Het kan je natuurlijk ook heel wat kosten besparen als alles in je handbagage past.

Gelukkig is er een handig overzicht van de maximale afmeting van de handbagage per luchtvaartmaatschappij. Daar zie je echter wel dat die handbagage best wel klein is en je dus niet een flinke koffer het vliegtuig zomaar in mag.

Proppen

Toch wil een kleinere koffer of rugzak niet betekenen dat je minder kan meenemen. In deze video zien we hoe iemand tot wel 43 kledingstukken in één klein rugzakje weet te stoppen. Zo kun je met weinig bagage het toch heel wat dagen uithouden als je onderweg bent.

 

 

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author