David Allen komt in februari 2009 naar Nederland

compass.pngGoed nieuws voor alle GTD-adepten (Getting Things Done). David Allen, de bedenker van de systematiek en schrijver van het zeer succesvolle boek, zal met zijn GTD Roadmap seminar Nederland bezoeken. Op 19 februari 2009 zal The Dave in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam je een dag lang laten onderdompelen in de basisprincipes van productiviteitsverbetering. Het seminar is voor zowel beginners als gevorderden in GTD een aanrader.

De Roadmap geeft je technieken en middelen om je dag-tot-dag acties, projecten en lange-termijn planningen in het juiste perspectief te zien en de juiste keuzes op het juiste moment te maken.

Je leert

 • Hoe je controle krijgt over je huidige acties
 • Hoe je een totaaloverzicht krijgt en houdt van je verplichtingen
 • Welke beslissingen je waar en wanneer het beste kunt maken
 • Waarom de meeste “personal management systems” niet werken
 • Welke instrumenten je kunt gebruiken om controle te houden
 • Waarom organisatorische problemen vaak een persoonlijke grondslag hebben
 • Hoe je uitstelgedrag in je voordeel kunt benutten

Het congres is niet goedkoop. Een volledige dag van 9 tot 5 inclusief lunch kost je $1295,00 per persoon (plm. 800 euro) Het early bird tarief is $1245,00 als je voor 19 januari inschrijft. Ik ken de Roadmap seminars van audioversies en ik kan wel beamen dat je enorm veel energie en ideeën krijgt uit zo’n dag, zelfs met alleen audio. Je kunt je via deze link inschrijven. Meer informatie over de GTD Roadmap vind je op de site van David Allen.

(Foto: Nullalux)

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

10 Comments

 • Emily
  Posted 06/05/2009 11:25 pm 0Likes

  Thanks for featuring my photo. See more at: http://www.flickr.com/photos/nullalux/sets/.

 • Ferhaan
  Posted 16/10/2008 7:40 am 0Likes

  Ik vind het eerlijk gezegd een koopje. Voor seminars, vaak van mindere kwaliteit, van een halve dag, betaal je op z’n minst 1500 euro. Een vriend van mij heeft in Londen deelgenomen aan de seminar van David Allen en is nog steeds razend enthousiast.

  Natuurlijk kan je je de GTD methode eigen maken via boeken, sites en plug-ins, maar je wordt toch het beste gecoached, geenthousiasmeerd en vooral geinspireerd als je zelf aan een GTD seminar deelneemt. En David Allen is hier de verpersoonlijking van.

  Die vriend vindt het nog steeds elke ‘penny’ waard..

 • Taede A. Smedes
  Posted 26/09/2008 2:14 pm 0Likes

  Is het niet eens een idee om een lifehack te schrijven over hoe je mensen zo gek krijgt dat ze 800 euri neertellen voor een dag lang college over hoe ze hun kast moeten opruimen en hun papieren het best in een la kunnen stoppen? Ik wil dat namelijk ook wel leren.

  Als ik de inhoudsopgave lees van wat er op zo’n dag gebeurt, dan zou ik zeggen: dit is voor luie en ongemotiveerde managers en ambtenaren. Die moet je geen 800 euri betalen om naar zo’n congres te sturen, die moet je gewoon ontslaan… en zónder gouden handdruk welteverstaan.

 • Bram Speelman
  Posted 26/09/2008 9:27 am 0Likes

  Ik ben GTD aan het lezen en gebruik de MS Outlook GTD-plugin.
  Ben er erg over te spreken, alhoewel je dit soort oplossingen ook met lowtech varianten kunt doen.

 • Dan
  Posted 25/09/2008 3:20 pm 0Likes

  Voor de uitvoering van GTD kunt u gebruik maken van deze web-based applicatie:

  http://www.Gtdagenda.com

  U kunt het gebruiken voor het beheren van uw doelen, projecten en taken, naast de acties en contexten, het gebruik van checklists, schema’s en een kalender.
  Een mobiele versie en iCal zijn beschikbaar ook.

 • Marcel
  Posted 25/09/2008 10:57 am 0Likes

  Ik ben mij aan het verdiepen in GTD en vind het interessant, maar als ik erover lees dan vind ik het wel erg ‘gehyped’. Ik zie mijzelf als een goed georganiseerd en efficient werkende ondernemer, ik begrijp ook dat niet iedereen van nature zo georganiseerd is.

  Maar hoeveel energie je ook krijgt van een dag, je werk echt organiseren vraagt – denk ik – ook daadwerkelijke inspanning. Ben je chaotisch van aard, dan denk ik dat je meer hebt aan een persoonlijke training dan aan een seminar.

  Ik zou vanuit interesse best willen gaan naar zo’n dag, maar niet voor zo’n prijs. Sorry!

 • Gerrit Duits
  Posted 25/09/2008 9:40 am 0Likes

  Ik vraag me af in tot hoever dit in Nederland gaat werker. Als Marco Borsato kaartjes €100+ worden, dan is het land al te klein.

 • Taco Oosterkamp
  Posted 25/09/2008 8:44 am 0Likes

  De GTD Roadmap in Amsterdam (19 februari 2009) en Dortmund (17 februari 2009) worden allebei georganiseerd door Elise de Bres en Nathaniel Stott, vanuit hun nieuwe bedrijf Life Architect.

  Binnenkort moet hun website helemaal live zijn en kun je je dus ook gewoon in Nederland aanmelden: http://www.life-architect.nl

Comments are closed.