De 12 beste kerstfilms op Netflix

Netflix heeft een flinke collectie van geweldige films. De streamingdienst heeft ook genoeg leuke kerstfilms in het assortiment. Wij vonden de leukste kerstfilms die op dit moment op Netflix staan! De lijst bestaat uit films voor kinderen, het hele gezin en volwassenen.

https://lifehacking.nl/thuis-tips/zoveel-royalties-verdient-mariah-all-i-want-for-christmas/

The Grinch

In deze klassieker wordt De Grinch gespeeld door Jim Carrey. Als De Grinch tijdens Kerstmis de vrede wil verstoren in het dorpje van de Who’s, wordt hij tegengehouden door Cindy Lou Who en haar familie. Kan De Grinch dan toch goed doen? Bekijk hier de trailer.

the-grinch

The Grinch op Netflix

 Home Alone

Ok, deze hebben we allemaal al tientallen keren gezien. Toch blijft het een film die we elk jaar weer kijken. Als de jonge Kevin per ongeluk alleen wordt achtergelaten tijdens Kerst, moet hij zijn huis beschermen tegen twee inbrekers. Bekijk hier de trailer.

home-alone

Home Alone op Netflix

 

The Polar Express

Kerstavond. Terwijl een jongen in slaap probeert te vallen hoort hij het geluid van een trein. Wanneer hij naar buiten stapt ziet hij een immense trein. Een conducteur met een snor stapt uit een wagon en vraagt of hij op The Polar Express wil stappen. Het jongetje springt op de trein, waarna hij en de andere kinderen een onvergetelijk avontuur beleven. Bekijk hier de trailer.

the-polar-express

The Polar Express op Netflix

 

The Muppet Christmas Carol

Deze vertaling van het wereldberoemde verhaal over Scrooge is zeker één van de grappigste. De poppen van Jim Henson brengen dit ontroerende sprookje tot leven voor jong en oud. Bekijk hier de trailer.

the-muppet-christmas-carol

The Muppet Christmas Carol op Netflix

 

The Nightmare Before Christmas

Jack Skellington is de grootste favoriet van Halloween Town. Op een dag valt hij door een mysterieuze poort, waarna hij in Christmas Town terecht komt. Nadat hij verliefd wordt op het gevoel van Kerstmis, besluit hij dat Halloween Town dit keer ook moet kunnen genieten van Kerstmis. Bekijk hier de trailer.

the-nightmare-before-christmas

The Nightmare Before Christmas op Netflix

 

The Santa Clause

Als Scott Calvin op kerstavond op onderzoek gaat nadat hij iets op zijn dak hoorde, blijkt het de Kerstman te zijn. Nadat de Kerstman uitglijdt op het dak, moet Scott Calvin noodgedwongen de rol van kerstman op zich nemen. Bekijk hier de trailer.

the-santa-clause

The Santa Clause op Netflix

 

Jingle All the Way

Howard Langston is een sympathieke zakenman die van zijn familie houdt, maar niet genoeg tijd aan ze kan besteden. Met Kerst staat bovenaan het verlanglijstje van zijn zoon de speelgoedpop Turbo Man. Om die in handen te krijgen moet Howard heel de stad doorkruisen. Bekijk hier de trailer.

jingle-all-the-way

Jingle All the Way op Netflix

 

Miracle on 34th Street

Het is aan een advocaat om de kleine Susan te overtuigen dat de Kerstman echt bestaat. Bekijk hier de trailer.

miracle-on-34th-street

Miracle on 34th Street op Netflix

 

Serendipity

Een man en vrouw ontmoeten elkaar op een koude winterdag in een winkel. Doordat ze allebei al een relatie hebben, laten ze een twee ontmoeting aan het lot over. Wat volgt is een romantisch verhaal. Bekijk hier de trailer.

serendipity

Serendipity op Netflix

 

Just Friends

Een succesvolle zakenman besluit om kerst in zijn geboortestad te vieren. Daar komt hij in aanraking met allerlei vrienden en kennissen van vroeger, inclusief het meisje waar hij verliefd op was. Bekijk hier de trailer.

just-friends

Just Friends op Netflix

 

A Very Murray Christmas

Deze film is opgenomen in documentaire-stijl en gaat over de kerstavond van Bill Murray. Nadat bijna alle genodigden zijn ingesneeuwd, is het aan Bill en een aantal vrienden om de avond tot een succes te maken. Bekijk hier de trailer.

a-very-murray-christmas

A Very Murray Christmas op Netflix

 

Bad Santa

Twee dieven zijn op een roadtrip langs verschillende warenhuizen waar ze verkleed hun opwachting maken als de Kerstman en één van zijn elfen. Eenmaal ter plaatse bestelen ze de boel. Nadat één van hen noodgedwongen in bij een jonge tiener intrekt, leren ze de ware betekenis van Kerstmis. Bekijk hier de trailer.

bad-santa

Bad Santa op Netflix

 

Wat is jouw favoriete kerstfilm? Laat het weten in de reacties!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author