De beste deals met Marktplaatswekker.nl

Ooit…in een ver verleden, had Marktplaats nog superslimme RSS feeds. Zo hoefde je niet steeds de zoekterm in te voeren of naar de webpagina te gaan. Maar deze feeds werken niet meer, gelukkig hebben we nu Marktplaatswekker.nl!

Nu is Marktplaats door de jaren heen wel wat vriendelijker in gebruik geworden, maar ideaal is het nog steeds niet. Natuurlijk is er de Marktplaats-app, maar het kan toch altijd nog slimmer. Zie hier de Marktplaats Wekker. Een slim idee van Alex Griffioen. Hij mist net zo hard de RSS-feeds als wij doen.

“In de aanloop naar m’n verhuizing, hard op zoek naar een Chesterfield bankstel, besloot ik zelf maar iets te ontwikkelen. Mooie Chesterfields, zo heb ik geleerd, worden namelijk binnen een paar uur na plaatsing al gereserveerd door handelaren. Om die voor te zijn moet je de hele dag Marktplaats in de gaten houden… óf een MarktplaatsWekker zetten.

Bij MarktplaatsWekker geef je de URL van je zoekresultaten op. Hierin zitten namelijk ook alle filters die je hebt toegepast (kleur, afstand, etc.). Vervolgens kies je hoe vaak je wilt dat MarktplaatsWekker voor je op zoek gaat. Vindt de site iets nieuws sinds de laatste zoekopdracht, dan krijg je direct een mailtje met de nieuwste advertenties. Ontvang je je mail via push, dan krijg je er meteen een push notificatie bij. Zo vis je nooit meer achter het net!”

Superhandig! Ik heb de Wekker een weekje getest met verschillende opdrachten en je krijgt lekker rap een bericht als er iets nieuws is. Onderaan elke mail staat een knop om de wekker weer uit te zetten. Handig! De website is net zo spartaans en simpel als Marktplaats zelf en is wat mij betreft een feature die Marktplaats gewoon zelf moet integreren. Tot die tijd, dank je Alex en Sam voor Marktplaatswekker!

Wat vind je van deze hack?
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...1Stom

About Author

[plista widgetname=plista_widget_belowArticle]

6 Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: