Gamers! Deze is voor jullie <3

Gamers! (Oké, en iedereen die weleens op de PS4 van zijn of haar vriend/broer/moeder/oma zit…) Tijd om jullie ook eens in het zonnetje te zetten, en wel met deze 7 onmisbare lifehacks voor gamers. Nooit meer per ongeluk je hele pc omver trekken of met een lege controller zitten, want dat is voor mensen die nooit op Lifehacking komen. Check de speciale gaming-hacks nú! 

Gamen met de kids kan best wel een draak zijn (en nee, dan bedoelen we niet die guitige Spyro). En wat dacht je van die ellenlange updates, net op het moment dat jij helemaal klaar bent om jezelf op het slagveld van CoD neer te laten spawnen? Of kijk je ook weleens na je potje Fortnite in de spiegel om te denken: had ik maar het lichaam van Scout?

‘De Oplossing’

Niks leukers dan een potje gamen, maar er kan nogal eens iets misgaan. Kán, maar die hele Wet van Murphy kan linea recta de vullisbak in als je deze zeven lifehacks ter harte neemt. Voor alles is namelijk een oplossing.

Kids die vervelend doen tijdens je potje FIFA? Pak een nep-controller. Updates? Zorg dat je ze op vaste tijden alvast downloadt en installeert. En dat buikje… tja, werken zul je, maar doe dat dan tenminste wel tíjdens het gamen!

Check de video hierboven voor nog meer lifehacks. Heb je zelf een topidee? Knal ‘m hieronder in de comments!

Tell Us What You Think
11Te gek6Leuk1Serieus?6Meh...16Stom

About Author

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]