De beste sites: kleding voor grote maten

Voor vrouwen met grote maten is het niet altijd makkelijk om leuke kleding te vinden. Gelukkig zijn er steeds meer sites die kleding verkopen in een groter maatje, maar zijn die wel te vertrouwen? En krijg je dan ook echt kleding die als gegoten zit? Wij hebben een paar betrouwbare online kledingsites voor je verzameld waar de keuze aan leuke kleding in een plusmaatje ook nog eens ruim is. We richten ons hier wel op vrouwenkleding, aangezien mannenkleding vaak van zichzelf al tot grotere maten oploopt.

Kleding van de H&M

Het is over het algemeen bekend dat de H&M niet de allerbeste kwaliteit kleding verkoopt. Eigenlijk kan je ook niets anders verwachten voor die prijs. Toch hebben wij gemerkt dat de grote maten kleding van de H&M het langer uithoudt dan de andere maten. Deze kleren zijn wel wat duurder dan de andere maten, maar zeker je geld waard. Ook kan je een membership aanvragen, hiervoor hoef je niets te betalen. Als je H&M member bent, kun je punten sparen met de kleding die je in de winkels en online koopt. Als je genoeg punten hebt, kun je korting krijgen op je aankoop. Daarnaast krijg je ook speciale rewards, zoals vouchers.

Grote maten bij Zalando

Ah, Zalando, de hemel als het om merkkleding gaat! Een dure hemel, dat wel… Op Zalando hebben ze tegenwoordig ook allerlei merken die kleding in grote maten verkopen. Ook al is deze site wat duurder dan anderen, ze verkopen wel ontzettend goede kleding. Broeken gaan lang mee en shirts lubberen niet uit. Als je dus wat geld te spenderen hebt en je graag leuke merkkleding in jouw maat wilt, is Zalando de place to be. Ook stellen ze outfits voor je samen gebaseerd op de soort kleding die je koopt.

Bonprix is er ook bij!

Ook Bonprix verkoopt grote maten. Deze kleding ziet er comfortabel én stylish uit. Vinden wij dan he. Als je dus een verfrissende look zoekt, is Bonprix een aanrader. Daarnaast is de kleding hier niet extreem duur, en bovendien van een prima kwaliteit. De kleding die ze verkopen krijgt over het algemeen ook goede reviews, wat erg handig kan zijn als je twijfelt of een bepaald kledingstuk wel echt geschikt voor je is.

Zizzi voor plussize fashion

Als je een echte fashion-queen bent en je dol bent op modieuze kleding, is Zizzi helemaal jouw ding. Deze site is best prijzig, maar ze hebben vaak genoeg scherpe aanbiedingen. Zo prik je vaak een 2 voor 1-deal mee. Ze hebben altijd wel iets in de sale. Daarnaast is dit niet alleen een website, er zijn ook allerlei winkels waar je de kleding kunt passen, in tegenstelling tot Zalando en Bonprix.

Tell Us What You Think
4Te gek4Leuk2Serieus?2Meh...4Stom

0 Comment

Leave a comment

[wpterms id="3193"]