De beste surprisehacks – doe mee!

Komende week zal in Nederlandse huishoudens weer wild worden geknutseld, worden er papier maché kunstwerken gebouwd en natuurlijk natte peperkoek in emmers verstopt. Het is surprise tijd!
Tussen al dat geknutsel en getimmer is het goed om soms even afstand te nemen en voor jezelf na te gaan, doe ik dit wel slim? Kan het anders, makkelijker of sneller? Vast wel en daar kunnen we jullie hulp bij gebruiken. We schreven een paar dagen terug al over slim cadeau’s inkopen en eerder al over de beste rijmtips, maar heb jij  goede tips of hacks voor het maken, vervoeren, geven of ontvangen van surprises? Laat het weten in de reacties. Wij zullen de leukste hacks verzamelen en woensdag publiceren.
Natuurlijk zijn rijmtips en gedichtenhints ook welkom!

Tell Us What You Think
0Te gek0Leuk0Serieus?0Meh...0Stom

About Author

3 Comments

 • Bas
  Posted 30/11/2010 11:53 am 0Likes

  Doe je kado in een wijnfles.
  Pak een lege wijnfles, een dun touwtje en wat spiritus, en vul je gootsteen met water. Doop het touwtje van tevoren in de spiritus en bind het strak om het midden van de fles. Steek het nu aan. Laat het een seconde of 10 branden, steek de fles dan onverhoeds in de bak water. Door het temperatuurverschil zal de fles keurig in twee helften uit elkaar vallen.
  (wel handig om een veiligheidsbril op te zetten voor de zekerheid!)
  Nu kun je het kadootje in de fles doen. Lijn de helften weer op elkaar. Maak een mooi etiket met de naam van je begunstigde en plak dat rondom over de breuk, dan ziet niemand dat de fles gebarsten is en snapt geen hond meer hoe je dat kadootje toch in die fles hebt gekregen!

 • Hans
  Posted 29/11/2010 9:59 pm 0Likes

  Spreek af met een maatje, vriend, vriendin om gezamenlijk (gelijktijdig) aan elkaars suprise te knutselen.
  Het is veel leuker om gezamenlijk dingen te doen, twee weten meer dan twee…En je leert elkaar weer op een andere manier kennen.
  Veel plezier,
  Hans.

 • Alex
  Posted 29/11/2010 4:17 pm 0Likes

  Voor de competitieve SInterklaasvierders: kies een andere insteek om indruk te maken. Je surprise hoeft niet per se heel MOOI te zijn. Hij kan bijvoorbeeld ook heel GROOT zijn. Als je Sinterklaas bij jou thuis viert, kun je zelfs een inloopsurprise fabriceren. Zo heb ik twee jaar terug mijn slaapkamer aan de binnenkant volledig bekleed met zilverpapier. Niet veel moeite, behoorlijk gaaf effect.

Leave a comment

[wpterms id="3193"]